Osnivač Exita pozvao finsku premijerku na Sea Dance

Release Date
25/08/2022

Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih sedmica.

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo kako bi volio da posjeti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sljedećeg jula, ističući da je njezina energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exitovim festivalima. I naravno, da je vikend na Sea Danceu svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.

 

 

Proteklih dana javnost se podijelila u odobravanju i osudi objavljenog videa u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše s grupom prijatelja. Kod javnih osoba, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu garantirani!

Ovo će ujedno biti i odlična prilika da se Sanna Marin uvjeri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji kojoj se mnogi vraćaju.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U programu Berlinalea dokumentarni film koji govori o slavnom sarajevskom koncertu grupe U2