Osnovana Zadužbina Milana Mladenovića u Beogradu

U petak, 12. aprila  sa početkom u 14h u LEILA Records (Gospodar Jevremova 6, Beograd) bit će upriličena konferenciju za medije povodom početka rada Zadužbine Milana Mladenovića.

 

Na konferenciji će se obratiti članovi upravnog odbora Zadužbine, Zoran Kostić Cane, Milivoje Petrović Miško Plavi i Nenad Milovanović, kao i članovi žirija regionalne godišnje nagrade Milana Mladenovića Vasih Hadžimanov i Aleksandar Žikić.

 

Pored predstavljana Zadužbine i razloga njenog osnivanja bit će predstavljen i konkurs za regionalnu godišnju nagradu Milan Mladenović, koja će biti dodijeljena 21. septembra, na rođendan legendarnog muzičara, pjesnika i kompozitora, i vođe kultnog benda Ekatarina Velika. Također, na konferenciji će biti najavljena i nova reizdanja projekata na kojima je Milan radio, kao i do sada neobjavljene slike Milana Mladenovića.

 

Konferenciji će prisustvovati i veliki broj značajnih ličnosti iz kulturnog i javnog života, prijatelji Milana Mladenovića i njegovi poštovaoci.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Solistički koncert Maje Milinković u Lisabonu