Otkrij Avon Care liniju s kokosovim uljem

Zimsko vrijeme zahtijeva posebnu njegu lica i tijela, te najnoviji proizvodi s kokosovim uljem iz Avon Care linije donose savršeno riješenje. Uvijek u trendu, poštujući sezonu i potrebe korisnica, Avon koristi kokosovo ulje kao poseban sastojak za intenzivnu obnovu kože izmorene zimskim temperaturnim promjenama i boravkom u suhom zraku.

 

gel za tuširanje (400 ml), 4,50 / krema za lice (100 ml), 4,50 /  Univezalna krema za lice, ruke i tijelo (400 ml), 5,50 Krema za ruke (100 ml), 1,90* uz narudžbu bilo kojeg drugog proizvoda iz brošure.
gel za tuširanje (400 ml), 4,50 / krema za lice (100 ml), 4,50 / univezalna krema za lice, ruke i tijelo (400 ml), 5,50 / krema za ruke (100 ml), 1,90* uz narudžbu bilo kojeg drugog proizvoda iz brošure.

 

Sedam je prednosti linije s kokosovim uljem: pruža cjelodnevnu hidrataciju, dubinski njeguje kožu, suhoj koži donosi olakšanje, vraća osjećaj mekoće i ugode, pruža nježan, omiljen miris kokosa, brzo se upija i ne ostavlja masni trag na koži.

 

Avon Care kokos_zena pod tusem

 

Cocos nucifera, poznatiji kao kokos, sadrži više od prosječnog sadržaja vode u plodovima, i za taj kokosov sok svi znamo. Međutim, kao što je ilustrirano njegovom historijskom upotrebom, različiti dijelovi ove svestrane orahovine, kao i stablo iz koje dolazi, osim što nude pitku vodu, imaju bezbroj drugih prednosti. Vijekovima, ulje proizvedeno od kokosa bilo je ključni sastojak u kozmetičkim proizvodima koje su pravile i koristile zajednice širom svijeta. Zbog svoje sposobnosti da hidratizira i održava kožu, pojačava rast i sjaj kose, kokosovo ulje i dalje je jako važan stalan kozmetički sastojak u proizvodima – obično kao hidratantna krema, gel, sapun ili šampon – kako bi se poboljšao izgled i njegovala kosa i koža.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mali AVON make-up savjeti: Kako uokviriti oči fenomenalnom dugotrajnom šminkom?