Otkrij Avon Care liniju s kokosovim uljem

Zimsko vrijeme zahtijeva posebnu njegu lica i tijela, te najnoviji proizvodi s kokosovim uljem iz Avon Care linije donose savršeno riješenje. Uvijek u trendu, poštujući sezonu i potrebe korisnica, Avon koristi kokosovo ulje kao poseban sastojak za intenzivnu obnovu kože izmorene zimskim temperaturnim promjenama i boravkom u suhom zraku.

 

gel za tuširanje (400 ml), 4,50 / krema za lice (100 ml), 4,50 /  Univezalna krema za lice, ruke i tijelo (400 ml), 5,50 Krema za ruke (100 ml), 1,90* uz narudžbu bilo kojeg drugog proizvoda iz brošure.
gel za tuširanje (400 ml), 4,50 / krema za lice (100 ml), 4,50 / univezalna krema za lice, ruke i tijelo (400 ml), 5,50 / krema za ruke (100 ml), 1,90* uz narudžbu bilo kojeg drugog proizvoda iz brošure.

 

Sedam je prednosti linije s kokosovim uljem: pruža cjelodnevnu hidrataciju, dubinski njeguje kožu, suhoj koži donosi olakšanje, vraća osjećaj mekoće i ugode, pruža nježan, omiljen miris kokosa, brzo se upija i ne ostavlja masni trag na koži.

 

Avon Care kokos_zena pod tusem

 

Cocos nucifera, poznatiji kao kokos, sadrži više od prosječnog sadržaja vode u plodovima, i za taj kokosov sok svi znamo. Međutim, kao što je ilustrirano njegovom historijskom upotrebom, različiti dijelovi ove svestrane orahovine, kao i stablo iz koje dolazi, osim što nude pitku vodu, imaju bezbroj drugih prednosti. Vijekovima, ulje proizvedeno od kokosa bilo je ključni sastojak u kozmetičkim proizvodima koje su pravile i koristile zajednice širom svijeta. Zbog svoje sposobnosti da hidratizira i održava kožu, pojačava rast i sjaj kose, kokosovo ulje i dalje je jako važan stalan kozmetički sastojak u proizvodima – obično kao hidratantna krema, gel, sapun ili šampon – kako bi se poboljšao izgled i njegovala kosa i koža.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dior Homme EDT is your man