Otkrijte AVON LIFE mirise koje je kreirao Kenzo Takada

Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica – donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove ličnosti.

 

Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, željeni cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Iris je jedan od najskupljihih mirisnih sastojaka, priprema se dugih 7 godina i mirisu daje posebnu dubinu i kvalitetu. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog bibera i toplu drvenastu bazu Virginia kedrovine.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bOBOfle78bc[/youtube]

 

Priznat kao jedan od vodećih svjetskih dizajnera, Kenzo Takada osnovao je svoju istoimenu luksuznu modnu kuću u Parizu 1970. godine, postavši prvi japanski luksuzni brend sa sjedištem u tom gradu.

 

Želio sam raditi s Avonom na stvaranju mirisne kolekcije koja bi bila prihvatljiva ženama širom svijeta. Moja je najveća radost pronaći inspiraciju u ljepoti svijeta oko mene i okrenuti je u potpuno novu stvarnost. Iskustvo s Avon timom mi je dozvolilo upravo to, saradnju s nekim od najnevjerojatnijih kreatora parfema u stvaranju mirisne linije koja odražava našu zajedničku strast da živimo život lijepo. Avon Life mirisi prenose ljepotu i pozitivnost i prepuni su čuda koja nalazimo u svijetu prirode, kaže Kenzo Tekada.

 

avon-life

 

 

Kenzo Takada je donio posebno karakterističnu strast, živost i viziju ovom projektu. Osobna mantra ljepote i pozitivnosti Kenza Takade duboko se slaže s Avonovim vjerovanjem u ljepotu, optimizam i snagu žene. Gospodin Takada osobno je radio s našim timom u stvaranju svake note mirisa, od mirisnih tonova do dizajna bočice. Ne možemo dočekati podijeliti ove mirisne divote sa svim našim korisnicama širom svijeta, kaže Alex Long, potpredsjednik globalne kategorije marketinga.

 

 

Avon Life za žene svijetao je i energičan. Ženstveni miris slojevitih delikatnih cvjetnih nota s bazom bijelog čaja. Sastojak koji je prava zvijezda mirisa je zapanjujuća ljubičica, koja mirisu daje eleganciju i jasnoću. Balansiran suptilnim notama bijelog božura i esencijom sakure, miris nas dovodi do toplog i senzualnog završetka, do neprijeporne privlačnosti koja traje cijeli dan.

 

 

Avon Life miris za muškarce je moderan, ali ipak izrazito muški miris donosi profinjenu mješavinu začina i aroma. Struktura mirisa otvara se hrabrim gornjim notama crnog bibera i gloga, prije nego što otkriva toplo srce ljubičice, geranija i zvijezdamog anisa. Bogata Virginia kedrovina stvara duboku bazu, trajan dojam za cijeli dan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Christian Bale: Uloga Dicka Cheneya me posebno privukla, jer je postojala šansa da je neću moći iznijeti