Out of Office – Afterwork Clubbing: Ples je najbolji uvod u vikend

Novo izdanje Out of Office – Afterwork Clubbing koje će se održati danas (petak, 14. decembar) u Sky Gardenu počinje poslije posla odnosno od 17h i traje sve do 23:59h! Novost je da se ovaj ples dešava na 31. spratu Avaz Twist Towera s magičnim pogledom na Sarajevo.

 

Više je razloga zbog kojih trebate plesati poslije posla baš ovog petka, a evo samo nekih:

 

  1. Ples potiče otpuštanje hormona u tijelu kao što su endorfini i zbog toga su svi bolje volje. Ples koriguje držanje, što je veliki plus za sve ovisnike o računarima i pametnim telefonima, te za one koji imaju pogrbljenu kičmu. Osim što ćete biti atraktivniji i samouvjereniji, bolje držanje je povezano s boljim raspoloženjem i boljim izgledom.
  2. Ples smanjuju nivo hormona stresa u tijelu. Nije to samo izvrstan oblik tjelesne aktivnosti, je ples potiče kretivnost i izražavanje osjećaja. Zbog tih razloga ples smanjuje depresiju. Možete vrlo jednostavno otplesati svoje brige!
  3. Ples drži u formi! Zašto ići u teretanu i patiti između svih tih ljudi kada možete to obaviti plešući?
  4. Muziku će birati  Bosnjasky & G. Edd.

 

Sve dodatne informacije dostupne su na Facebook eventu: OOOAC x Avaz Twist Tower x 31st floor.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Instagram senzacija: Super zgodni modeli + super slatki psić