Out of Office – Afterwork Clubbing: Ples je najbolji uvod u vikend

Novo izdanje Out of Office – Afterwork Clubbing koje će se održati danas (petak, 14. decembar) u Sky Gardenu počinje poslije posla odnosno od 17h i traje sve do 23:59h! Novost je da se ovaj ples dešava na 31. spratu Avaz Twist Towera s magičnim pogledom na Sarajevo.

 

Više je razloga zbog kojih trebate plesati poslije posla baš ovog petka, a evo samo nekih:

 

  1. Ples potiče otpuštanje hormona u tijelu kao što su endorfini i zbog toga su svi bolje volje. Ples koriguje držanje, što je veliki plus za sve ovisnike o računarima i pametnim telefonima, te za one koji imaju pogrbljenu kičmu. Osim što ćete biti atraktivniji i samouvjereniji, bolje držanje je povezano s boljim raspoloženjem i boljim izgledom.
  2. Ples smanjuju nivo hormona stresa u tijelu. Nije to samo izvrstan oblik tjelesne aktivnosti, je ples potiče kretivnost i izražavanje osjećaja. Zbog tih razloga ples smanjuje depresiju. Možete vrlo jednostavno otplesati svoje brige!
  3. Ples drži u formi! Zašto ići u teretanu i patiti između svih tih ljudi kada možete to obaviti plešući?
  4. Muziku će birati  Bosnjasky & G. Edd.

 

Sve dodatne informacije dostupne su na Facebook eventu: OOOAC x Avaz Twist Tower x 31st floor.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovo je zabranjena reklama za kondome!