Ovako danas izgleda Drazic iz NESTAŠNIH GODINA!

Generacije koje pamte australijsku seriju Nestašne godine (Heartbreak High) sigurno se sjećaju momka koji je lomio ženska srca – Drazic. Sve devojke su bile zaljubljene u zgodnog frajera sa pirsingom na obrvi, ali glumac Callan Mulvey, zbog stravične nesreće koju je pukom slučajnošću preživio, danas izgleda dosta drugačije.

 

Callan-Mulvey-alias-Drazic-dans-Hartley-caeurs-a-vif_reference

Mulvej se nakon Nestašnih godina pojavio u nekoliko serija, a ove godine ga očekuju uloge u dva holivudska blockbustera – Captain America: The Winter Soldier i 300 Rise of an Empire u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hSQVsq7nK1c[/youtube]

 

 

Callan je imao stravičnu saobraćajnu nesreću 2003. Preživio je čeoni sudar pri brzini od 100km/h, piše Telegraf. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspjeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uha do uha, njegovo lice je jednostavno “palo” i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravile frakture vilice i lica, a još uvijek ne vidi na jedno oko.

 

Pogledajte kako danas izgleda i dalje šarmantni Callan.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GtOlDK_aLJs[/youtube]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Maria Sharapova: Sami kreiramo svoju sreću