Ovako danas izgleda Drazic iz NESTAŠNIH GODINA!

Generacije koje pamte australijsku seriju Nestašne godine (Heartbreak High) sigurno se sjećaju momka koji je lomio ženska srca – Drazic. Sve devojke su bile zaljubljene u zgodnog frajera sa pirsingom na obrvi, ali glumac Callan Mulvey, zbog stravične nesreće koju je pukom slučajnošću preživio, danas izgleda dosta drugačije.

 

Callan-Mulvey-alias-Drazic-dans-Hartley-caeurs-a-vif_reference

Mulvej se nakon Nestašnih godina pojavio u nekoliko serija, a ove godine ga očekuju uloge u dva holivudska blockbustera – Captain America: The Winter Soldier i 300 Rise of an Empire u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hSQVsq7nK1c[/youtube]

 

 

Callan je imao stravičnu saobraćajnu nesreću 2003. Preživio je čeoni sudar pri brzini od 100km/h, piše Telegraf. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspjeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uha do uha, njegovo lice je jednostavno “palo” i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravile frakture vilice i lica, a još uvijek ne vidi na jedno oko.

 

Pogledajte kako danas izgleda i dalje šarmantni Callan.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GtOlDK_aLJs[/youtube]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Završen treći Bestiarum, najveći regionalni fetiš događaj