OXETTE devet godina u Bosni i Hercegovini!

Sinoć je u BBI centru u Oxette shopu upriličena proslava devetog rođendana brenda Oxette u Bosni i Hercegovini.

 

Poznati grčki brend OXETTE je nastao 1998. godine i vrlo brzo postao jedan od najbrže rastućih svjetskih imena u svijetu nakita, satova i asesoara. Danas, OXETTE posluje u više od 30 država svijeta sa više od 170 prodajnih mjesta. Osim žena i muškaraca iz nekih svjetskih metropola, a već devetu godinu krasi žene i muškarce Bosne i Hercegovine.

 

Dizajn je inspiriran jedinstvenim i originalnim pristupom kako bi se kreirali pravi komadi koji su kombinacija elegancije, raznolikosti i naglaska na casual stil i glamur. Prepoznatljive Oxette kolekcije ponudit će najbolji izbor kvalitetnog i glamuroznog nakita, dizajnerskih satova te brojnih modnih dodataka koji su pomno smišljeni kako bi se postigla ravnoteža između prave umjetnosti i modnih trendova.

 

OXETTE je perfektan izbor za one koji žele nešto što će ih razlikovati od uobičajenog. Posjetite Oxette u BBI centru i Sarajevo City centru i uveselite sebe i vaše najmilije birajući prelijepe komade nakita i satova.

 

oxette deveti rodjendan (1) oxette deveti rodjendan (2) oxette deveti rodjendan (4) oxette deveti rodjendan (5) oxette deveti rodjendan (6) oxette deveti rodjendan (7) oxette deveti rodjendan (8) oxette deveti rodjendan (9) oxette deveti rodjendan (10) oxette deveti rodjendan (11) oxette deveti rodjendan (12) oxette deveti rodjendan (13) oxette deveti rodjendan (3) oxette deveti rodjendan (16) oxette deveti rodjendan (15)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marc French: Ljepota je osjećaj koji dolazi iznutra