Pax314: Senzualne kreacije koje osvajaju elegancijom i jednostavnošću

Pax314 kreativni duo iz Tuzle čine Mirza Alić, student medicine i Jasmina Redžepagić, aktivna u nevladinom sektoru i majka. Oboje su Tai Chi instruktori i Reiki učitelji, slobodno vrijeme provode meditirajući u prirodi, kuhajući egzotičnu i zdravu hranu, uz razgovore o tome kako unaprijediti kvalitet života za sebe i druge. Uživaju u dijeljenju iskustava i znanja sa drugima. Oboje vole umjetnost i istražuju svoju kreativnost kroz različite tehnike. Drže se mota da ljudi trebaju više vremena provoditi radeći ono u čemu uživaju, pa su odlučili svoju kreativnost pretočiti u skulpture i privjeske od gline i kristala.

 

 

Izrada skulptura i privjesaka od gline i kristala je naša prva ideja koju smo realizirali, a radimo na razvoju više proizvoda kao što su odjeća, torbe, dekoracije za interijer i slično, te zdravi proizvodi za svakodnevnu upotrebu. Sami radimo dizajn svojih proizvoda, kao i njihovo predstavljanje na tržištu kroz osmišljavanje priče i fotografije za svaku grupu proizvoda. Želimo raditi ono u čemu uživamo i nastaviti dijeliti iskustva i znanja s drugima, te ih uključiti u proizvodnju ili podržati njihove ideje, rekla je za naš portal Jasmina.

 

Zaljubili smo se u ove senzualne kreacije koje osvajaju elegancijom i jednostavnošću, a ukoliko i vi želite da ih imate za sebe ili da ih poklonite nekome potražite ih u online shopu Etsy ili Facebook stranici Pax314.

 

Pax314 (1) Pax314 (2) Pax314 (3) Pax314 (5) Pax314 (6) Pax314 (7) Pax314 (8)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mlada dizajnerica Olya Sookie predstavila kolekciju bodija