Pax314: Senzualne kreacije koje osvajaju elegancijom i jednostavnošću

Pax314 kreativni duo iz Tuzle čine Mirza Alić, student medicine i Jasmina Redžepagić, aktivna u nevladinom sektoru i majka. Oboje su Tai Chi instruktori i Reiki učitelji, slobodno vrijeme provode meditirajući u prirodi, kuhajući egzotičnu i zdravu hranu, uz razgovore o tome kako unaprijediti kvalitet života za sebe i druge. Uživaju u dijeljenju iskustava i znanja sa drugima. Oboje vole umjetnost i istražuju svoju kreativnost kroz različite tehnike. Drže se mota da ljudi trebaju više vremena provoditi radeći ono u čemu uživaju, pa su odlučili svoju kreativnost pretočiti u skulpture i privjeske od gline i kristala.

 

 

Izrada skulptura i privjesaka od gline i kristala je naša prva ideja koju smo realizirali, a radimo na razvoju više proizvoda kao što su odjeća, torbe, dekoracije za interijer i slično, te zdravi proizvodi za svakodnevnu upotrebu. Sami radimo dizajn svojih proizvoda, kao i njihovo predstavljanje na tržištu kroz osmišljavanje priče i fotografije za svaku grupu proizvoda. Želimo raditi ono u čemu uživamo i nastaviti dijeliti iskustva i znanja s drugima, te ih uključiti u proizvodnju ili podržati njihove ideje, rekla je za naš portal Jasmina.

 

Zaljubili smo se u ove senzualne kreacije koje osvajaju elegancijom i jednostavnošću, a ukoliko i vi želite da ih imate za sebe ili da ih poklonite nekome potražite ih u online shopu Etsy ili Facebook stranici Pax314.

 

Pax314 (1) Pax314 (2) Pax314 (3) Pax314 (5) Pax314 (6) Pax314 (7) Pax314 (8)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Neil Patrick Harris i njegov suprug David Burtka u novoj kampanji brenda London Fog