Play Media Day 07 Party sa regionalnom muzičkom zvijezdom Sarom Jo

Datum objave
20/05/2022

Sedmi po redu Play Media Day – regionalni komunikacijski događaj, okupit će u Banjoj Luci 3. juna 2022. više stotina posjetitelja iz BiH i regiona u CineStar Cinemas, Delta Planet Banja Luka! Nakon kvalitetnog dana ispunjenog odličnom edukacijom i povezivanjem, druženje će se nastaviti uz odličnu zabavu! Ove godine svi učesnici, koji obezbijede kotizaciju za sedmi Play Media Day, imaju priliku da uživaju u sjajnoj zabavi, uz regionalnu muzičku zvijezdu Saru Jo, koja će rasplesati prisutne!

Play Media Day Party počinje od 21 sat u SKY BAR-u hotela Courtyard by Marriot u Banjoj Luci. Dobro poznati hitovi velike muzičke zvijezde Sare Jo će upotpuniti sjajno večer i zabaviti sve prisutne učesnike regionalnog komunikacijskog događaja. Sara Jo, zajedno sa svojim timom i plesačima obećava nezaboravno večer. Radujemo se druženju, zabavi i posebnim trenucima za pamćenje. Ulaz na Play Media Day party je moguć samo uz kotizaciju za ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj.

Učešće na ovogodišnjoj konferenciji je do sada potvrdilo gotovo 30 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka iz oblasti kreativne industrije, medija i komunikacija! Događaju će prisustvovati i mnogobrojne javne ličnosti, influenseri, preduzetnici, predstavnici kompanija, brendova, kreativnih agencija, institucija, ali i kreativci i studenti željni novih znanja, savjeta i praktičnih primjera.

Kotizacije za sedmi po redu Play Media Day će zbog velikog interesovanja još malo biti rasprodate. Svim zainteresovanim učesnicima preporuka da svoje mjesto što prije obezbijede na vrijeme putem web stranice događaja PlayMediaDay.

Play Media Day 07 se realizuje zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta koji implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a koji finansira Austrijska razvojna saradnja.

Događaj su podržali i Delegacija EU u BiH, OSCE, Mastercard, WAI Moment, Staropramen, kao i Sara voda, Teleklik, Trion Tel i AVON.

Vidimo se na Play Media Day 07, komunikacija je beskonačna!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Hot Since 82 rasprodanim partyjem snažno vratio duh rave kulture u Sarajevo!