Pogledajte kako izgleda napušteno mjesto na kojem se snimala saga STAR WARS

Svako ko ode u Tunis nikako neka ne propusti izlet u Saharu. Uz brojne ljepote pustinje, jahanje deva ili jahanje s beduinima na njihovim užarenim konjima, skupljanje pustinjskih ruža, kupanje u oazama, divljanje po pješčanim dinama u džipovima, branje datula i penjanje po palmama, Tunis nudi i nešto što nećete nikada naći niti u jednoj pustinji na svijetu.

 

starwars2

 

Vjerovali ili ne, igrom vremensko-prostorne zone u koju upadnete na rubu pustinje, u jednom trenu ćete se naći na napuštenoj planeti Tatooine. Šala? Ne, nikako! Na samom rubu pustinje još uvijek možete pronaći napušteno naselje, umjetno napravljeno za potrebe snimanja sage filmova Star Wars. Upravo ovdje su scenaristi odlučili izgraditi naselje na dalekoj planeti Tatooine. Zapravo kada stanete na neku od pješćanih dina u okolici i bacite pogled na ovo prostranstvo zaista imate osjećaj da ste na drugoj planeti.

 

May the Force be with you!

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DIzAaY2Jm-s[/youtube]

 

 

starwars2 starwars3 starwars4 starwars5 starwars6 starwars7 starwars8 starwars10 starwars12 starwars13 starwars14 starwars91

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
GRAND-PRIX 58. MESS-a za predstavu SYLPHIDARIUM-MARIA TAGLIONI NA TERENU