Pogledajte predivnu izložbu CHRISTIAN DIOR, DESIGNER OF DREAMS

Izložba Christian Dior: Designer of Dreams debitirala je u pariškom Musée des Arts Décoratifs, a kasnije je predstavljena i u legendarnom londonskom muzeju Victoria & Albert u kojem je doživjela nezapamćen uspjeh, a posjećenost izložbe nadmašila je čak i slavnu Alexander McQueen: Savage Beauty izložbu koja je dotad držala rekord s više od 100.000 posjetitelja.

 

S obzriom na to da su umjetnost i moda, zajedno s ljudima, ovih sedmica zaključani u svoja četiri zida, pariška je modna kuća odlučila svojim brojnim obožavateljima otvoriti vrata virtualne izložbe koju možete pogledati na službenom YouTube kanalu kuće Dior.

Kreacije iz više od sedamdeset godina stare arhive pronašle su svoje mjesto čineći eksponate koji su podijeljeni hronološki, ali i tematski, a osim vrhunske vještine nezaboravnog Monsieura Diora, izložba odaje počast i radu i talentu ostalih kreativnih direktora koji su do danas dirigirali estetikom modne kuće – od Yvesa Sainta Laurenta, preko Marca Bohana, Gianfranca Ferréa, Johna Galliana, Rafa Simonsa pa sve do Marije Grazije Chiuri.

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
adidas SUPERCOURT: Nezaobilazan modni detalj na ulicama svjetskih metropola