Pogledajte prvi trailer za dugoočekivani HOUSE OF GUCCI

Datum objave
30/07/2021

Samo nekoliko sati nakon što je na službenom Twitter računu filma House of Gucci objavljeno nekoliko plakata s glavnim likovima, stigao je i dugoočekivani prvi trailer.

Nadolazeće kriminalistička drama u režiji Ridleya Scotta, u kojoj glavne uloge tumače Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney i Jack Huston, prati priču o glavnom čovjeku modne kuće Gucci Mauriziju Gucciju (Adam Driver) i njegovoj bivšoj supruzi Patriziji Reggiani (Lady Gaga) te o posljedicama njegove smrti koju je 1995. naručila Reggiani.

To je ime zvučalo tako slatko, tako zavodljivo. Sinonim za bogatstvo, stil, moć. Ali to je ime, također, bilo i prokletstvo, izgovara Lady Gaga dok se obučena u luksuznu dizajnersku odjeću, kao Patrizia Reggiani, pojavljuje na sceni.

Na službenom Twitter računu u četvrtak je objavljeno pet filmskih plakata, s likovima koje tumače Gaga, Driver, Pacino, Irons i neprepoznatljivi Leto.

Film se temelji na romanu Sare Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, a u kinima bi se premijerno trebao pojaviti 24. novembra.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dr.Martens nova kolekcija: VRT ZEMALJSKE NASLADE kao inspiracija