Pogledajte prvi trailer za novi MATRIX!

Datum objave
08/09/2021

Dobrodošli u Matricu.

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se zadnji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, koju su stvorili strojevi koji su se pobunili protiv čovječanstva oduševio je gledatelje daleke 1999. godine.

Matrix je svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisilila na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Matrix 4: Resurrections u kina dolazi 22. decembra 2021. godine. What is The Matrix stranica je ponovo živa i nudi nam stari izbor – plavu ili crvenu pilulu. U zavisnosti od toga koju odaberete vidjet ćete kratku najavu o priči filma, na bljesak čak i kadrove i samo nekoliko trenutaka novog Nea i njegovih saboraca. Naravno, ništa vas ne spriječava da klikom i na jednu i na drugu pilulu pogledate oba teaser trailea koji imaju drugačiji narativ, a pogledajte i prvi trailer za film.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dubai zatrpan napuštenim luksuznim automobilima