Pomorska baština Dubrovnika kao inspiracija nove resort kampanje modnog branda Art Go’den

Većina svjetskih modnih brendova se personificira s gradom iz kojeg dolaze, barem u modnim krugovima, tako se na primjer Prada poistovjećuje s Milanom, Hermes s Parizom, a Burberry s Londonom. Dubrovački modni brend Art Go’den svojim bezvremenskim dizajnom, putem svojih modnih dodataka komunicira priču o izvornosti njihovog kraja. Kako kroz prošlost koristeći lokalne dubrovačke i hrvatske baštinske motive i aplicirajuci ih kroz svoj dizajn na modne dodatke koji definiraju uglađenosti i kultiviranost poput; leptirki, kravata, marama, torbi, nakita, tako i kroz sadašnjost angažmanom hrvatskih modela i fotografa za snimanje nove resort kampanje za ljeto 2017. Modele poput Anamarije Crnoje koja je prošle godine od Elle style awards dobila nagradu za novo lice, te Ivane Eve Klobase koja snima editorijale od Milana do Istanbula. Dok fotografije potpisuje mladi i kreativni fotograf Srećko Rundić koji je pobijedio na Elle Fashion Foto Talentu i ujedno radio kampanje za vodeće projekte u Hrvatskoj.

 

Art Go den (1)

 

Ono što je još interesantnije da ne postoji neka veća svjetska faca poput Mickeyja Rourkea, Rogera Moorea, Bernija Ecclestonea, Shahruka Khana ili Monice Bellucci da je došla u Dubrovnik, a da pri tome nije posjetila neku od Art Go’denovih galerijsko-prodajnih mjesta u dubrovačkim hotelima pet zvjezdica, ili bar na dar dobila neki Art Go’den proizvod. Svaki njihov klijent koji nosi njihove proizvode, u većoj ili manjoj mjeri tu i u svijetu, na sebi nosi Dubrovnik i hrvatsku modnu baštinu i ujedno je ambasador Hrvatske.

 

Pogledajte fotografije nove resport kampanje za ljeto 2017. ovog dubrovačkog modnog brenda, a više informacija o samoj kampanji i brandu potražite na ArtGoden.

 

Art Go den (2) Art Go den (3) Art Go den (4) Art Go den (5) Art Go den (6) Art Go den (8) Art Go den (9)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Look dana: Nataša Govedarica