Ponovo otvorena renovirana Swarovski radnja u Sarajevu

Najljepši i najblještaviji prostor u srcu grada ugostio je ljubitelje kristalnog nakita svečano obilježavajući ponovno otvaranje i novi izgled u Crystal Forest stilu Swarovski radnje u Sarajevu. Osim ponovnog otvaranja, druženje je bilo prilika za obilježavanje 120 godina od osnivanja Swarovski brenda.

 

Izuzetnom i jedinstvenom primjenom kreativnosti koja je pokretačka snaga i srce proizvodnje kristala, Swarovski linija aksesoara, nakita i dekorativnih artikala prodaje se u nekoliko hiljada posebno opremljenih butika širom sveta i prisutna je u svim svjetskim metropolama. Kompanija Timosistem postavila je Sarajevo na Swarovski mapu prije dvije i po godine uspješno razvijajući i jačajući brend na tržištu Bosne i Hercegovine.

 

Swarovski (1)

 

Više od vijeka, Swarovski je ime koji asocira na blještavilo, sjaj i ljepotu ali je i mnogo više obične priče o nakitu. Od prvih inovativnih i revolucionarnih koraka, prije tačno 120 godina, koje je napravio Daniel Swarovski, vizionar i osnivač, ova porodična kompanija postala je vodeći svjetski proizvođač precizno sječenih visoko kvalitetnih kristala kojima danas snabdijeva modnu industriju kao i industrije nakita i dizajna.

 

Vizija Swarovskog da kreira dijamante dostupne svima, njegov pionirski duh i inovativnost u proizvodnji kristala koje je teško razlikovati od pravih dijamanata, pomažu održati misiju kompanije i danas.

 

Radnja je u Sarajevu prvi put otvorena februara 2011. godine a Timosistem je preuzeo licencu aprila 2013.g. Swarovski u Sarajevu postoji na dvije lokacije – u upravo renoviranoj radnji u Crystal Forest stilu u Ferhadiji i u Sarajevo City Centru.

 

Swarovski Swarovski (3)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dubioza kolektiv se vraća na Demofest