Posjetili smo SBA školu letenja

Iznad Sarajeva danas su u nekoliko aviona i žirokoptera poletjeli snovi onih koji su oduvijek željeli naučiti da lete, ili bar znati kako to izgleda. Škola letenja SBA održala je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo prezentaciju svog programa, koji uključuje PPL školu za motorne avione, školu letenja sa žirokopterima, jedriličarsku školu, informativne letove, te jednodnevne Pilot na dan programe.

 

SBA

 

Prijavljeni učesnici su sa SBA instruktorima iskusili let i upravljanje letjelicama, te uživali u pogledu i doživljaju punom uzbuđenja i adrenalina.

 

Lijepo je vidjeti sretna, ozarena lica ljudi kada izlaze iz letjelica nakon ugodnog slijetanja i zaista je zadovoljstvo imati u ponudi ovako zabavne programe koji nude nezaboravna iskustva. Međutim, naša misija mnogo je ozbiljnija, a ona znači održanje BH avijacije kroz najkvalitetniju obuku koja rezultira odgovornim i sigurnim pilotima. Naše visokokvalifikovano osoblje i savremena tehnologija to nam omogućavaju,  izjavio je Irfan Habibović, vođa odjela za trening SBA škole letenja.

 

Svi programi i cjenovnici, kao i sve dodatne informacije o najuzbudljivijim avanturama koje pružaju osjećaj slobode, ali i školi letenja, dostupni su na oficijelnoj SBA stranici .

 

 

Nakon 25 godina, tačnije od 1992.godine, u Sarajevu se ponovo održava školovanje pilota. SBA škola letenja jedina je u regionu sa uvozom, servisom i treningom za žirokoptere. Dio obuke se izvodi na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, što predstavlja prednost jer polaznici prilikom iste direktno učestvuju u saobraćaju. Cijene SBA škole letenja najniže su u regionu.

 

Napravili smo nekoliko fotografija i kratki video iz zraka sa HTC m8 mobilnim uređajem, pogledajte kako nam je bilo.

 

[youtube]https://youtu.be/p4hDixUJThw[/youtube]

SBA škola letenja (8) SBA škola letenja (20) SBA škola letenja (1) SBA škola letenja (9) SBA škola letenja (21) SBA škola letenja (23) SBA škola letenja (24) SBA škola letenja (25) SBA škola letenja (10) SBA škola letenja (11) SBA škola letenja (12) SBA škola letenja (13) SBA škola letenja (14) SBA škola letenja (15) SBA škola letenja (16) SBA škola letenja (17) SBA škola letenja (18)

foto_FBL by HTC m8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
GUCCI predstavlja novu kolekciju putem live streama koji će trajati 12 sati