Posjetite trgovinu LIFE ACCORDING TO KAWA u Dubrovniku

Mladi bosanskohercegovački arhitekta Armin Mešić, vlasnik Fo4a Arhitekture stoji iza originalnog dizajna novootvorene trgovine Life according to Kawa na samom ulazu u Dubrovačke zidine. Prostor koji je svojevremeno bio garaža je uz mnogo truda, strpljenja i kretivnosti pretvoren u već prepoznatljivo odredište u Dubrovniku.

 

Radi se o trgovini u kojoj na jednom mjestu možete pronaći najbolje od regionalnih dizajnera i proizvođača, kao što su Sexy Plexy nakit, Hippy Garden prirodna kozmetika, ShivShav odjeća za djecu, Ponge igračke, Urban Watch, Sapunoteka proizvodi, Mucca Bags, Kabinet Brewery, Artisan te mnogi drugi.

 

Life according to Kawa (1) Life according to Kawa (2)

 

Inspiracija su bili upravo Stari grad Dubrovnik, Stradun, ali i životni stil hrvatsko-kanadskog para Kawaguchi. Početna ideja bila je organizovanje trgovine kao showroom/”apartment” koji sadrži ulazni dio, dnevni boravak, dio špajza, kuhinje i ostalih prostorija koje se inače nalaze u jednom apartmanu. Posebno je interesantno što je svaki komad namještaja, baš kao i izloženi proizvodi u trgovini dostupan za prodaju, rekao nam je arhitekt Armin Mešić.

 

Pri sljedećoj posjeti Dubrovniku, obavezno posjetite trgovinu Life according to Kawa i uživajte u nevjerovatnom spoju kreativnosti i originalnosti.

 

Life according to Kawa (3) Life according to Kawa (5) Life according to Kawa (6) Life according to Kawa (7) Life according to Kawa (8) Life according to Kawa (9)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Cvijeće koje mijenja izgled u dodiru s kišom