Posljednje Out Of Office Afterwork Clubbing druženje u 2016.

Danas plešemo posljednji OOOAC ples u ovoj godini. Krovovi zgrada, upečatljiv pogled, pažljivo birane muzičke note, najfinije društvo, ples i smijeh su prirodni ambijent OOOAC druženja kroz 2016. godinu, a OOOAC ekipa se ovaj put posebno pripremila kako bi kraj godine zaključili najboljim plesom do sada.

 

fb_img_1481827815936

 

– Za kraj godine smo pripremili najbolji OOOAC. Vrhunski zvuk, kao nikad do sada, lightshow, premoćan pogled i posebna iznenađenja za goste. Sve će biti onako kako treba da bude na kraju jedne uspješne poslovne, ali i plesne godine. Želimo se zahvaliti svima na prejakoj godini, bilo je premoćnih plesova na sarajevskim krovovima, a ovaj posljednji će biti poseban. A šta nas očekuje u 2017. saznat ćemo skupa, poručuju iz OOOAC tima.

 

 

 

Ponovo ćemo plesati u The Loft Clubu Sarajevo, na krovu zgrade u centru Sarajeva u ulici Mula Mustafe Bašeskije 6, preko puta Markala. Za muzički dio programa, opuštanje mozga, tijela i duha zaduženi su OOOAC residenti Bonjasky i Ismar. Detaljnije info na Facebook eventu Out Of Office x Afterwork Clubbing. Družimo se i plešemo od 17.00 do 00.00, a možda i duže.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marina Abramović x adidas