Predstavljamo: Blog STILISTICA

Blog Stilistica je prvi bh. blog o dizajnu enterijera, produkt dizajnu i arhitekturi. Inspirisan je regionalnim dostignućima, proizvodima i domaćim stvaraocima koji teže boljem, kvalitetnijem i svjetski priznatom dizajnu. Mersiha Karić, magistrica arhitekture iz Sarajeva i dobitnica više internacionalnih priznanja za dizajn, idejni je tvorac bloga Stilistica, a njeni planovi dosežu mnogo više od virtualne prezentacije pomenutih dostignuća mladih regionalnih dizajnera!

 

Priče mladih koji prezentiraju svoje talente i osvajaju nagrade širom svijeta glavna su inspiracija za postove na Stilistica blogu, ali svakako tu su i one skromnije priče o kreativcima kojima je dizajn samo hobi. Veoma su zapaženi članci kategorije Design Travellers u kojima bh. arhitekti pišu o svojim putovanjima i lična zapažanja prenose slikama i tekstom na širi auditorijum.

 

Kako kaže Mersiha, Stilistica blog je nastao iz želje za promocijom lokalnih produkata i nastavit će tragati za temama koje su pozitivne i ohrabrujuće za sve one koji imaju ambiciju biti i stvarati u svojoj domovini, ali istovremeno postati i dio velike svjetske dizajn scene!

 

Stilistica_jpgs Stilistica_jpgs2 Stilistica_jpgs3 Stilistica_jpgs4 Stilistica_jpgs5 Stilistica_jpgs6Stilistica_1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
LG CINEBEAM 4K donosi impresivan kvalitet slike i nevjerovatnu lakoću upotrebe