Predstavljamo vam novi bh. modni brend – SETA Studio Collection

Datum objave
17/03/2021

Kreativni duo, Igor Đukić i Jelena Bekić predstavili su novi modni brend Seta Studio Collection uz podršku kompanije slowFASHIONfast. slowFASHIONfast kompanija proizvodi modnu konfekciju za male brendove iz Švicarske, Njemačke, Austrije itd. Svi brendovi sa kojima rade stavljaju fokus na održivost i green fashion.

 

Brend SETA Studio Collection je zasnovan na jednostavnoj ideji – učiniti kvalitetne modele izrađene od vrhunskih materijala i timeless krojeva dostupne bilo kome, po pristupačnim cijenama. Kroz proces zasnivanja samog brenda, odabira tkanina i izrade krojeva, pretočili su višegodišnje iskustvo u tekstilnoj industriji, ljubav i posvećenost prema ovom poslu u svaki model.

– Zasnivanjem brenda, također želimo i pomoći u zaustavljanju sve više obuhvatnog konzumerizma, te se s tim ciljem svi modeli izrađuju po narudžbi i u limitiranoj količini. SSC će prezentovati van-sezonske kolekcije i proizvoditi klasike odjevnih predmeta koji su potrebni svakoj ženi, nezavisno od toga da li ih nosi u poslovnoj ili opuštenoj kombinaciji. Sve tkanine korištene u ovoj kolekciji su od većinski prirodnog porijekla, ali jako udobne za nošenje i lake za održavanje. SSC brend se proizvodi u Bosni i Hercegovini i s tim podržava i nastavlja dugu tradiciju tekstilne industrije u našem regionu, kaže nam Igor Đukić.

Rad brenda pratite putem Instagrama SSC.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
22. SFF: Najzanimljiviji momenti sa crvenog tepiha pete večeri