Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj

Kompanije BH Telecom i Huawei predstavile su danas u Sarajevu Huawei P9, novi mobilni uređaj koji je zadivio i najzahtjevnije ljubitelje pametnih telefona širom svijeta. Izuzetnost ovog mobilnog uređaja ogleda se u dvostrukoj leđnoj kameri od 12 megapiksela koja omogućava brzo i precizno fokusiranje u svim uslovima.

 

Predstavljen Huawei P9d

Huawei je ponovo korak ispred ostalih kada je u pitanju kvalitet kamere, koju je ovaj put kreirala kompanije Leica, svjetski lider u proizvodnji optike. Dual kamera pruža korisnicima mogućnost pravljenja fantastičnih fotografija u boji, ali i izuzetno kvalitetnih crno-bijelih fotografija. Kada rade zajedno, kamere postižu 50 posto bolji kontrast i primaju tri puta veću količinu svjetla, što rezultira boljim fotografijama u mraku, ali i u uslovima slabe svjetlosti uopće, poručio je Dalibor Ritan, direktor prodaje u kompaniji Huawei BiH.

 

Ono što ovaj mobilni uređaj od 5,2 inča izdvaja od konkurencije je i njegov elegantni dizajn. Smješten je u aluminijsko kućište i opremljen je baterijom od 3.000mAh i Kirin 955 octa-core procesorom koji kompanija Huawei sama proizvodi.

 

Predstavljen Huawei P9a

Zaista smo ponosni što našim cijenjenim korisnicima možemo ponuditi novi Huawei P9 mobilni uređaj koji će im ponuditi jedno novo iskustvo koje do sada nisu imali priliku doživjeti. Huawei P9 zaista se potrudio da zaštiti privatnost svojih korisnika i njihovih informacija. Poboljšani senzor otisaka prstiju omogućava korisnicima personaliziranu zaštitu uređaja koja sprečava nelegalno korištenje uređaja, a korisnicima osigurava brz i siguran pristup. Huawei P9 bit će u ponudi BH Telecoma, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate, uz postpaid pakete, naglasio je Duljko Hasić, v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja u BH Telecomu.

 

Današnjoj promociji prisustvovao je veliki broj novinara za koje su kompanije BH Telecom i Huawei organizirali i nagradnu igru, a najsretniji među njima osvojio je novi mobilni uređaj Huawei P9. Dobro raspoloženje i ugodno druženje dodatno je podgrijao band Shaderwan Code.

 

Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (4) Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (7) Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (6) Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (8) Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (9) Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (10) Predstavljen novi Huawei P9 mobilni uređaj (11) Predstavljen Huawei P9b

foto_Jasenko Korjenić

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Woven City: Toyota gradi prototip grada budućnosti u podnožuju planine Fuji