Predstavljena 23 impresivna postera za seriju THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER

Release Date
04/02/2022
fotografije
Amazon Prime Studio

Amazonova adaptacija romana J. R. R. Tolkiena, čijih bi pet sezona serije trebalo koštati više od milijardu dolara, službeno nazvana The Lord of the Rings: The Rings of Power, dobila je čak 23 postera na kojima vidimo samo ruke stanovnika Međuzemlja koji će se pojaviti u ovoj seriji. Osim njihovih ruku, nemamo više informacija o likovima, znamo samo da su te ruke jako važne.

Priča The Rings of Power smještena je u vrijeme Drugog doba, hiljadama godina prije radnje Gospodara prstenova, a bazira se na tome kako su Prstenovi moći prvi put iskovani i podijeljeni među rasama Međuzemlja. Naslov nove serije, zajedno s teaser trailerom aludira na to kako je stvaranje prstenova bilo povezano s ponovnim pojavom dugo uspavanog zla u svijetu i s kasnijim teškoćama s kojima su se suočili ljudi, vilenjaci i patuljci.

Tvorci serije J.D Payne i Patrick McKay, otkrili su u saopštenju za novinare da su htjeli osmisliti naslov koji bi se mogao izvrsno uklapati među Tolkienovim klasicima.

Studio nije otkrio koji likovi odgovaraju svakome od postera, ali znamo imena nekih glumaca Nazanin Boniadi, Cynthia Addai-Robinson, Lenny Henry, Geoff Morrell, Augustus Prew i Benjamin Walker.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nevjerovatne fotografije neobičnog ljubavnog trougla dovest će u pitanje vašu percepciju o vezama