Prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože – ANEW Renewal Power serum

Datum objave
05/10/2021

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a ‘skin minimalism’ postavljen je kao jedan od najvećih trendova 2021. godine. Budući da se mnoge žene osjećaju samopouzdano i sretno kad imaju dobar dan kože ‘good skin day’, teško je poreći da – kad izgledamo dobro izvana, osjećamo se dobro i iznutra.

Avon je pronašao rješenje za pronalazak samopouzdanja: prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože, ANEW Renewal Power serum. S nagrađivanom patentiranom tehnologijom Protinol i niacinamidom koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože, dokazano donosi dramatične rezultate. Pridružite se Protinol revoluciji i priuštite sebi najmoćniju transformaciju kože do sada: za zdraviju, mlađu, ljepšu kožu u samo 7 dana. Za sve dobne skupine i tipove kože!

Dakle, kako ZAPRAVO djeluje? Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan sastojak Protinol™ pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo – i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi. #showyourPower

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski utjecaji. Niamicin dodatno aktivira odbranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora. Avonov tim naučnika testirao je ANEW Power serum na svim tipovima kože, tonovima i dobi – dajući vam povjerenje da nauka zaista uspjeva!

– Kad smo sami vidjeli slike prije i poslije, nismo mogli vjerovati svojim očima. U svojih 20 i više godina kao naučnik nikad nisam vidio toliko vidljive rezultate proizvoda za njegu kože u tako kratkom vremenu. Zaista sam bio oduševljen, što se ne događa često! Ako želite dramatično zdraviji izgled kože, isprobajte Anew Renewal Power serum i sami se uvjerite u rezultate. Jer vidjeti je vjerovati, kaže Anthony Gonzalez, Avonov globalni direktor njege kože i inovacija.

Probaj i povjeruj, po cijeni od samo 27,90 u Avon brošuri za oktobar. Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena. #gledajmesada

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
bleu noir Narciso Rodriguez parfem donosi duboke i misteriozne nijanse noćnog neba