Prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože – ANEW Renewal Power serum

Release Date
05/10/2021

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a ‘skin minimalism’ postavljen je kao jedan od najvećih trendova 2021. godine. Budući da se mnoge žene osjećaju samopouzdano i sretno kad imaju dobar dan kože ‘good skin day’, teško je poreći da – kad izgledamo dobro izvana, osjećamo se dobro i iznutra.

Avon je pronašao rješenje za pronalazak samopouzdanja: prigrlite prirodan, blistav ten uz najnoviju inovaciju u njezi kože, ANEW Renewal Power serum. S nagrađivanom patentiranom tehnologijom Protinol i niacinamidom koji pojačavaju vlastitu snagu obnove kože, dokazano donosi dramatične rezultate. Pridružite se Protinol revoluciji i priuštite sebi najmoćniju transformaciju kože do sada: za zdraviju, mlađu, ljepšu kožu u samo 7 dana. Za sve dobne skupine i tipove kože!

Dakle, kako ZAPRAVO djeluje? Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan sastojak Protinol™ pojačava djelovanje vlastitih sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim pojačanjem kolagena. Vraća kolagen I i kolagen III – onaj koji inače imamo samo kao bebe i vrlo brzo ga gubimo – i stvara najbolju moguću kožu dajući vam vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi. #showyourPower

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski utjecaji. Niamicin dodatno aktivira odbranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora. Avonov tim naučnika testirao je ANEW Power serum na svim tipovima kože, tonovima i dobi – dajući vam povjerenje da nauka zaista uspjeva!

– Kad smo sami vidjeli slike prije i poslije, nismo mogli vjerovati svojim očima. U svojih 20 i više godina kao naučnik nikad nisam vidio toliko vidljive rezultate proizvoda za njegu kože u tako kratkom vremenu. Zaista sam bio oduševljen, što se ne događa često! Ako želite dramatično zdraviji izgled kože, isprobajte Anew Renewal Power serum i sami se uvjerite u rezultate. Jer vidjeti je vjerovati, kaže Anthony Gonzalez, Avonov globalni direktor njege kože i inovacija.

Probaj i povjeruj, po cijeni od samo 27,90 u Avon brošuri za oktobar. Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena. #gledajmesada

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Posebni, inovativni i skrojeni baš za vas, niche parfemi kriju jedinstvene mirisne kompozicije