Prirodan veganski Distillery make-up slavi čistu ljepotu, bez kompromisa

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up. Formulisani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

 

8 distillery 3

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, hemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

 

6 shades eyeshadow

 

Avon Distillery make-up linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi:

– Visoko pigmetovane sjene za oči Distillery Shadow Shots kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

– Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u 6 različitih nijansi.

– Voluminozna maskara Distillery Lash’d Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

 

Pregledajte AVON brošuru i naručite Avon ON-LINE, besplatno se registrujte i uživajte u punjenju košarice uz popuste za Avon Članove Kluba. 

 

distillery makeup

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Narciso Rouge EDT: Misteriozan i zavodljiv miris