Prirodan veganski Distillery make-up slavi čistu ljepotu, bez kompromisa

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up. Formulisani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

 

8 distillery 3

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, hemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

 

6 shades eyeshadow

 

Avon Distillery make-up linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi:

– Visoko pigmetovane sjene za oči Distillery Shadow Shots kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

– Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u 6 različitih nijansi.

– Voluminozna maskara Distillery Lash’d Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

 

Pregledajte AVON brošuru i naručite Avon ON-LINE, besplatno se registrujte i uživajte u punjenju košarice uz popuste za Avon Članove Kluba. 

 

distillery makeup

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Noćni trening kože za potpunu obnovu