Prirodom protiv celulita

Breza – biljka mladosti i aktivnosti, bogata vrijednim sastojcima koji štite ćelije i podstiču detoksikaciju, dok visok sadržaj vitamina C stimulira sagorjevanje masti, te potiče izlučivanje tečnosti i aktivira metaboličke procese. Isprobajte višestruko nagrađivano Weleda ulje protiv celulita od breze.

WB_Ulje_Breza

 

Brzo upijajuće ulje sadrži jedinstvenu kombinaciju visokovrijednih sastojaka: medicinski biljni ekstrakti od mladih listova breze, ruzmarina i bodljikave veprine aktiviraju metabolizam i djeluju u dubljim slojevima kože, dok revitalizirajuće ulje košpice kajsije, jojobe i pšeničnih klica stimuliraju prirodnu regeneraciju kože.

 

Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa Weleda pilingom od breze. Na bazi ekstrakta iz listova organske breze u kombinaciji sa topivim zrncima prirodnog voska, stimulira aktivnost ćelija, detoksikaciju i obnovu kože. Vitalne ćelije ostaju zaštićene jer nježna topiva zrnca voska odstranjuju samo odumrle ćelije s površine kože.

WB_Pilling

Naime, u ovom proizvodu se koriste prirodne kuglice voska koji je biorazgradiv i ne šteti okolišu, za razliku od konvencionalne kozmetike koja koristi mikrogranule. Upravo ove mikrogranule su plastične kuglice koje su premalene za filtraciju vode i kao takve prolaze kroz naše odvode i završavaju u morima i jezerima. Stručnjaci ekolozi kažu da se komadići plastike u okeanima i jezerima ponašaju poput spužve, te upijaju toksine poput pesticida koji su također dospjeli u ekosustav. Stotine životinjskih vrsta, od riba do planktona gutaju komadiće plastike, što znači da ti toksini lako mogu završiti u hranidbenom lancu.

 

Dakle, realna je opcija da ćemo ih na kraju hranidbenog lanca, pojesti!

 

POSEBNA PONUDA SAMO U APOTEKAMA – 1 platite još 2 dobijete. Uz kupovinu Ulja protiv celulita, Weleda vas nagrađuje modernom, kozmetičkom torbicom i Pilingom za tijelo od breze.  Dostupno u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama od aprila do isteka zaliha. Dermatološki testirano. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. 100% prirodna kozmetika.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
L’Oréal na najvećoj evropskoj tehnološkoj konferenciji i izložbi Viva Technology