Prirodom protiv celulita

Breza – biljka mladosti i aktivnosti, bogata vrijednim sastojcima koji štite ćelije i podstiču detoksikaciju, dok visok sadržaj vitamina C stimulira sagorjevanje masti, te potiče izlučivanje tečnosti i aktivira metaboličke procese. Isprobajte višestruko nagrađivano Weleda ulje protiv celulita od breze.

WB_Ulje_Breza

 

Brzo upijajuće ulje sadrži jedinstvenu kombinaciju visokovrijednih sastojaka: medicinski biljni ekstrakti od mladih listova breze, ruzmarina i bodljikave veprine aktiviraju metabolizam i djeluju u dubljim slojevima kože, dok revitalizirajuće ulje košpice kajsije, jojobe i pšeničnih klica stimuliraju prirodnu regeneraciju kože.

 

Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa Weleda pilingom od breze. Na bazi ekstrakta iz listova organske breze u kombinaciji sa topivim zrncima prirodnog voska, stimulira aktivnost ćelija, detoksikaciju i obnovu kože. Vitalne ćelije ostaju zaštićene jer nježna topiva zrnca voska odstranjuju samo odumrle ćelije s površine kože.

WB_Pilling

Naime, u ovom proizvodu se koriste prirodne kuglice voska koji je biorazgradiv i ne šteti okolišu, za razliku od konvencionalne kozmetike koja koristi mikrogranule. Upravo ove mikrogranule su plastične kuglice koje su premalene za filtraciju vode i kao takve prolaze kroz naše odvode i završavaju u morima i jezerima. Stručnjaci ekolozi kažu da se komadići plastike u okeanima i jezerima ponašaju poput spužve, te upijaju toksine poput pesticida koji su također dospjeli u ekosustav. Stotine životinjskih vrsta, od riba do planktona gutaju komadiće plastike, što znači da ti toksini lako mogu završiti u hranidbenom lancu.

 

Dakle, realna je opcija da ćemo ih na kraju hranidbenog lanca, pojesti!

 

POSEBNA PONUDA SAMO U APOTEKAMA – 1 platite još 2 dobijete. Uz kupovinu Ulja protiv celulita, Weleda vas nagrađuje modernom, kozmetičkom torbicom i Pilingom za tijelo od breze.  Dostupno u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama od aprila do isteka zaliha. Dermatološki testirano. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. 100% prirodna kozmetika.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.