Proljetne boje Napulja zarobljene u novoj Chanelovoj make-up kolekciji

Napulj: svet i senzualan, antički i moderan, besmrtan i spektakularan, historijski i živopisan. Za novu proljeće/ljeto make-up kolekciju Lucia Pica je inspiraciju pronašla u svom rodnom gradu Napulju. Ovaj grad je pružio inspiraciju za boje, raspoloženje i tehnike koje nude topao, bogat i neočekivano mediteranski pristup modnoj kući.

 

chanel ss 2018 napulj (1)

 

U novoj kolekciji su predstavljeni make-up proizvodi za cjelokupno uljepšavanje lica: paleta sjenki Les Ombres 9, Ombre premiere sjenka sa dodatom intezivnošću, maskara Dimensions’ u zeleno plavoj nijansi za posebno isticanje očiju, Style Yeux eyeliner koji dolazi u dvije nijanse: smaragdno zelenoj i tamno zeleno-plavoj; posebno rumenilo Joues Contraste u blago roze boji.

 

 

chanel ss 2018 napulj (5)

 

Ruževi su dobili potpuno novu formulu – nalik na tempere, dok su nijanse vrlo bogate i raznovrsne – od crvene do nijanse maline, breskva-karamele i nježno plave (Rouge Allure/Rouge Allure Velvet/Rouge Coco Gloss). Rouge Allure Ink dolazi u dvije fenomenalne klasik nijanse: mat narandžastoj i breska-roze; za nokte ćemo sljedeće proljetne sezone imati prelijepe opcije u pastelnim bojama, ali i vibrantno narandžastoj i žutoj.

 

chanel ss 2018 napulj (2) chanel ss 2018 napulj (3) chanel ss 2018 napulj (4) chanel ss 2018 napulj (6)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
OXETTE & AVON: Više od ljepote