Proljetne boje Napulja zarobljene u novoj Chanelovoj make-up kolekciji

Napulj: svet i senzualan, antički i moderan, besmrtan i spektakularan, historijski i živopisan. Za novu proljeće/ljeto make-up kolekciju Lucia Pica je inspiraciju pronašla u svom rodnom gradu Napulju. Ovaj grad je pružio inspiraciju za boje, raspoloženje i tehnike koje nude topao, bogat i neočekivano mediteranski pristup modnoj kući.

 

chanel ss 2018 napulj (1)

 

U novoj kolekciji su predstavljeni make-up proizvodi za cjelokupno uljepšavanje lica: paleta sjenki Les Ombres 9, Ombre premiere sjenka sa dodatom intezivnošću, maskara Dimensions’ u zeleno plavoj nijansi za posebno isticanje očiju, Style Yeux eyeliner koji dolazi u dvije nijanse: smaragdno zelenoj i tamno zeleno-plavoj; posebno rumenilo Joues Contraste u blago roze boji.

 

 

chanel ss 2018 napulj (5)

 

Ruževi su dobili potpuno novu formulu – nalik na tempere, dok su nijanse vrlo bogate i raznovrsne – od crvene do nijanse maline, breskva-karamele i nježno plave (Rouge Allure/Rouge Allure Velvet/Rouge Coco Gloss). Rouge Allure Ink dolazi u dvije fenomenalne klasik nijanse: mat narandžastoj i breska-roze; za nokte ćemo sljedeće proljetne sezone imati prelijepe opcije u pastelnim bojama, ali i vibrantno narandžastoj i žutoj.

 

chanel ss 2018 napulj (2) chanel ss 2018 napulj (3) chanel ss 2018 napulj (4) chanel ss 2018 napulj (6)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Prirodna kozmetika GLORIA donosi sunce na vašu kožu