Prvi Avonovi uniseks parfemi Attraction One

Avon Attraction One mirisi donose novi #unisex način povezivanja kroz parfeme. Prvi put predstavljaju mirise koji potiču hemiju između dvoje ljudi, produžavajući osjećaj zajedništva – čak i kada nisu zajedno. Attraction One linija sastoji se od dva parfema FRESH i INTENSE uz jednu zajedničku tajnu: snažan mirisni akord koji leži u srcu obje mirisne formule.

 

avon one

Ekskluzivni THE ONE akord kreirali su svjetski vodeći parfumeri kako bi produžili osjećaj strasti i uzbuđenja koje dvoje ljudi imaju kada su zajedno. The One akord u sebi kombinira kremastu tonku i sočnu limetu kreirajući očaravajuću auru u iskričavom duhu oba parfema. Oba parfema mogu koristiti i žene i muškarci, naglašavajući svoju osobnost balansiranjem između svježine i senzualnosti.

 

– Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu mirisa, Avon lansiranjem unisex parfema poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima, a kada su u pitanju spol i senzualnost. Oba parfema su univerzalna i naglašavaju ono što partneri najviše cijene: osjećaj bliskosti čak i kada su fizički odvojeni, ističe Šejla Korjenić PR specijalista Avon BiH.

 

Zahvaljujući Attraction One unisex parfemima, Avon mijenja percepciju tradicionalnog načina zavođenja kreirajući osobnu poveznicu između nosioca oba parfema, ali uz očuvanje svoje autentičnost i samosvjesnosti.

AVON Attraction One FRESH je citrusni, aromatični i drvenasti miris koji se otvara brazilskom narandžom uz cvjetne note ljubičice i sočne smokve za prvi svjetlucavi utisak. Zlatna prozračnost krije se u srednjim notama koje počinju sicilijanskim cvijetom limuna kombiniranim s bogatim notama začinskog šafrana, a zatvaraju se senzualnim THE ONE akordom. U bazi mirisa leži umirujuća kombinacija prozračne cedrovine, benzoina i nježnog mošusa. Zajedno, ove note žive u savršenoj harmoniji i stvaraju posebno osvježavajući mirisni trag.

 

AVON Attraction One INTENSE je orijentalna, drvenasta i jantarna kombinacija koja donosi novi pogled na senzualnost, zahvaljujući čistoj i začinskoj kombinaciji kardamoma, roza bibera i specijalne note Bergamot NaturePrint® u vrhu mirisa. U srednjim notama Transluzone donosi osjećaj suvremenosti i pokreta uz cvijet narandže i posebnu svjetlucavost THE ONE akorda. Slatka vanilija u kombinaciji s neodoljivom sandalovinom i bogatim ekstraktom Santos SFE kafe stvara bazni mirisni trag za slojevito otpuštanje, kao savršena nadopuna gornjim začinskim slojevima.

 

 

Nedoljive mirise Avon Attraction One možete pronaći u aktuelnoj Avon brošuri po cijeni od 27,90 KM.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Neizbježan korak beauty rutine za svaki tip kože