Prvi TATTOO GATHERING Sarajevo: Tri dana tetoviranja, druženja i razmjenjivanja ideja

Od 14.jula do 16. Jula 2016. ispred Olimpijske dvorane Juan Antonio Samaranch u sklopu Konzum Sarajevo Beer festivala održat će se prvi Tattoo Gathering u BiH, kojeg organizira tattoo and piercing studio Mustre & Šare iz Sarajeva.

 

Mustre & Šare (2)

 

Cilj ove mini konvencije je da okupi artiste različitih stilova i kreativnih ideja, kako bi kroz razmjenu znanja i iskustva doprinijeli razvoju tattoo lifestylea, te da široj publici predstavi tetoviranje i piercing kao jedan vid umjetnosti i dodatno ih upoznati sa tattoo kulturom iz različitih dijelova naše zemlje.

 

U toku tri dana gatheringa posjetitelji i posjetiteljke će imati priliku družiti se sa renomiranim tattoo artistima iz cijele BiH. Kroz dnevne sadržaje organizirat će se seminari i razna takmičenja. Svaki od tih dana ćete se moći družiti sa mnogim ljudima koji su svoj život posvetili ovoj umjetnosti, nešto naučiti od njih, a možda čak i uraditi neku tetovažu/pirsing.

Mustre & Šare 1Mustre & Šare 5

 

Dodjeljivat će se nagrade za najbolju tetovažu u određenom stilu, urađenu tog istog dana, u čemu će sigurno mnogi posjetitelji uživati, a nakon toga će se održati takmičenje za najbolji crtež.

 

 

Ukoliko imate više od 18 godina možete se pridružiti tattoo gatheringu i izabrati neki od različitih stilova i motiva koje će ponuditi naši tattoo artisti. Više o tattoo artistima pogledajte na oficijelnoj stranici Tattoo Gathering.

 

Ukoliko imate registrovan tattoo studio i željeli biste podijeliti svoju kreativnost s posjetiteljima prvog Tattoo Gatheringa javite se ekipi Tattoo gatheringa na e-mail: nemanazad@tattoo-gathering.net

 

Svoje mjesto na ovom okupljanju možete rezervirati već danas.

Mustre & Šare 3 Mustre & Šare 4

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Aprilsko izdanje talijanskog Vogue magazina ima simboličnu naslovnicu