Prvi TATTOO GATHERING Sarajevo: Tri dana tetoviranja, druženja i razmjenjivanja ideja

Od 14.jula do 16. Jula 2016. ispred Olimpijske dvorane Juan Antonio Samaranch u sklopu Konzum Sarajevo Beer festivala održat će se prvi Tattoo Gathering u BiH, kojeg organizira tattoo and piercing studio Mustre & Šare iz Sarajeva.

 

Mustre & Šare (2)

 

Cilj ove mini konvencije je da okupi artiste različitih stilova i kreativnih ideja, kako bi kroz razmjenu znanja i iskustva doprinijeli razvoju tattoo lifestylea, te da široj publici predstavi tetoviranje i piercing kao jedan vid umjetnosti i dodatno ih upoznati sa tattoo kulturom iz različitih dijelova naše zemlje.

 

U toku tri dana gatheringa posjetitelji i posjetiteljke će imati priliku družiti se sa renomiranim tattoo artistima iz cijele BiH. Kroz dnevne sadržaje organizirat će se seminari i razna takmičenja. Svaki od tih dana ćete se moći družiti sa mnogim ljudima koji su svoj život posvetili ovoj umjetnosti, nešto naučiti od njih, a možda čak i uraditi neku tetovažu/pirsing.

Mustre & Šare 1Mustre & Šare 5

 

Dodjeljivat će se nagrade za najbolju tetovažu u određenom stilu, urađenu tog istog dana, u čemu će sigurno mnogi posjetitelji uživati, a nakon toga će se održati takmičenje za najbolji crtež.

 

 

Ukoliko imate više od 18 godina možete se pridružiti tattoo gatheringu i izabrati neki od različitih stilova i motiva koje će ponuditi naši tattoo artisti. Više o tattoo artistima pogledajte na oficijelnoj stranici Tattoo Gathering.

 

Ukoliko imate registrovan tattoo studio i željeli biste podijeliti svoju kreativnost s posjetiteljima prvog Tattoo Gatheringa javite se ekipi Tattoo gatheringa na e-mail: nemanazad@tattoo-gathering.net

 

Svoje mjesto na ovom okupljanju možete rezervirati već danas.

Mustre & Šare 3 Mustre & Šare 4

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
In Memoriam Kurt Cobain: Bolje je izgorjeti nego izblijediti