Prvo indijsko-američko vjenčanje dviju žena postalo hit

Istospolni brakovi u sve više zemalja postaju posve prihvatljivi i uobičajeni, dok u Indiji to nije slučaj. Ali prvo vjenčanje Indijke i Amerikanke smekšalo je mnoga srca i postalo svečanost koju će pamtiti. Vjenčanje mladenki Shannon i Seema održano je u Smog Shoppeu u Los Angelesu.

 

Iako su se Shannon i Seema vjenčale prije nekoliko mjeseci, njihove fotografije s vjenčanja ne prestaju kružiti internetom, a poseban su hit na društvenim mrežama, što nije neobično jer naprosto zrače.

 

Indija_vjencanje5

 

Većina uzvanika blagoslovila je sretne mladenke, a brojni među njima bili su toliko razdragani i dirnuti da su pustili suzu, javlja Daily Bhaskar.

 

Godinama sam čekala ovo vjenčanje. Obožavam Shannon i Seemu, i čast mi je što su me izabrale za fotografkinju. Doletjela sam u Los Angeles nekoliko sati prije početka svečanosti. Dočekala me puna kuća prijatelja, članova obitelji i mnogo smijeha, opisala je dio doživljaja Steph Grant, službena fotografkinja na vjenčanju.

 

Ukoliko ste propustili pogledajte neke od fotografija!

 

Indian-White-Lesbian-weddingshannon_seema_weddingShannonSeemaWedding2Indija_vjencanje4indija3ShannonSeemaWedding3ShannonSeemaWeddingShannonSeemaWedding1Indian-weddingIndija_vjencanje3Indija_vjencanjeIndija_vjencanje2Indija1Indija_vjencanje1indijaIndija_vjencanje6

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zajednička izjava povodom IDAHOTa: Ljudska prava su univerzalna i jednako se primjenjuju na sve ljude