PUPA MILANO ponovno u BiH

Pupa Milano jedan je od italijanskih kozmetičkih brandova, vodećih u svijetu ljepote i simbol italijanskog stila. Proteklih nekoliko godina, dame u BiH su bile u potrazi za Pupom na našem tržištu, no sve donedavno, bilo ju je nemoguće nabaviti u BiH. Na radost svih dama, ljubiteljica italijanskog stila, dizajna i vrhunske kvalitetne kozmetike, od sada je Pupa Milano redovita, dostupna i prisutna u BiH.

 

Veličanstvena promocija ponovnog lansiranja PUPA MILANO u BiH održana je u parfumeriji CM Cosmetic Market u ulici Maršala Tita u Sarajevu u srijedu, 18. novembra 2015. uz prisustvo brojnih uzvanika i novinara. U svijet PUPA MILANO make–up čarolije, prisutne je uveo Federico Lucci, internacionalni službeni PUPA MILANO make–up artist.

 

Lucci je predstavio nove, inovativne, trendi Pupa Milano proizvode, a dame su imale priliku isprobati Pupa Milano make–up. Lansiranje je proslavljeno svečanom tortom i zdravicom uz pjenušac.

 

Pupa cm Sarajevo (5)

 

Pupa Milano je drugo ime za kreativnost, dizajn, inovacije, modu, ljepotu. Pupa Milano su boje, emocije, istraživanja, najnovije tehnologije i kvalitet. Sveobuhvatan brand koji je osvojio srca žena svih generacija zahvaljujući otvorenosti i pozitivnom stavu prema inovacijama. Crvena boja je identifikacijski kod Pupe Milano i odraz njene duše. Crvena poput strasti i energije. Crvena je simbol smjelosti i izazova u pronalasku novih načina ljepote.

 

Pupa cm Sarajevo (4)

 

Federico Lucci je službeni PUPA MILANO Internacionalni trener i make–up artist. Već dugi niz godina Federico radi kao make–up artist za razne renomirane brendove i kuće – kao što je RAI (talijanska nacionalna televizija), te svjetski poznate brendove Roberto Cavalli, Lancome, Yves Saint Laurent. Posljednjih nekoliko godina Federico je odabrao Pupa Milano za svoju make–up kreativnost i prvi put njegove vještine imaju čast isprobati dame u BiH.

 

Pupa cm Sarajevo (3)

 

Pupa Milano priča na italijanskom, ali razmišlja globalno. Vrhunski brend koji prikazuje autentične italijanske vrijednosti kroz proizvode koji su dizajnirani, osmišljeni i proizvedeni u Italiji. Pupa Milano je ikona italijanskog stila i kvaliteta.

 

Za sada Pupa Milano u BiH možete pronaći u objektima CM Cosmetic Market u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Vitezu, te parfumerijama Saphirre Babić Trade u Sarajevu i G&S Bijeljina.

 

Pupa cm Sarajevo (7) Pupa cm Sarajevo (1)Pupa cm Sarajevo (6)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Izabrano 12 domaćih proizvođača čiji proizvodi će biti uvršteni u ponudu dm-a