Radionica acro yoge u studiju The Yoga House!

Datum objave
22/09/2021
fotografije
FBL

The Yoga House studio na Dobrinji će 16.10.2021. u saradnji sa učiteljem Nenadom Radakovićem i učiteljicom Danijelom Karać iz Banja Luke upriličiti radionicu acro yoge.

Acro yoga je oblik partnerske joge koja objedinjuje jogu, akrobatiku i thai masažu u jednu formu. Osim tjelesne i terapeutske komponente joge, acro yoga predstavlja i jedinstvenu vrstu komunikacije između partnera. Psihosocijalna dimenzija AY u kojoj je povjerenje imperativ, može vam pomoći produbiti vaš odnos sa partnerom. Ovladavanje figurama i tehnikama acroyoge osim što je iscjeljujuće i antistresno, je jako zabavno.
Želite izazov ili prosto želite izaći iz zone komfora? Dobro došli u Yoga House!
Radionica će trajati od 10 do 13h, onda slijedi pauza za ručak, pa se nastavlja od 15h do 18h. Cijena radionice 50KM po osobi. Posebna cijena za one koji dolaze u paru 85KM. Par ne znači nužno partner/ica, možete doći i sa prijateljicom ili prijateljem. Prijave se primaju putem telefona 066-188-277 Nedeljka.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Moja priča je važna: Tajana Dedić-Starović