RAJVOSA MC vas poziva na najbolji moto party u Bosni i Hercegovini

Datum objave
01/02/2023

Rajvosa MC u saradnji sa MK 071 vas i ove godine pozivaju na tradicionalni Winter Biker Party, koji se održava 4. februara u Kinu Bosna sa početkom u 20 sati. Za vrhunski provod uz najbolji rock and roll, ove godine će biti zaduženi bendovi Generacija bez kompasa i Foxy Head, a kompletan show će upotpuniti i nastup Go Go plesačica.

Pozivamo sve ljubitelje motora, ali i one koji to nisu a vole tu kulturu, da nam se pridruže u Kinu Bosna na tradicionalnoj proslavi koju organizujemo gotovo već dvije decenije. Pored promocije moto kulture, želimo također promovisati i naš grad, u koji svake zime dođe na stotine bajkera iz Bosne i Hercegovine ali i regije, poručili su iz Rajvosa MC.

Pored promocije turizma grada i moto kulture, Rajvosa MC u saradnji sa MK 071, želi predstaviti ovaj način života u najboljem svjetlu i razbiti sve negativne predrasude koje postoje o bajkerima. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane, a posebnu privilegiju imaju pripadnici drugih MC klubova, za koje će biti odvojena posebna zona u kojoj će boraviti.

– Želimo da ovaj party bude jedno vrhunsko druženje, kako za bajkere tako i za sve ljubitelje vožnje na dva točka. Dođite u miru ili ostanite kući, naglasili su iz Rajvosa MC.

Rajvosa MC je formiran 1998. godine, i jedan je od najstarijih motoklubova u Bosni i Hercegovini. Povezanost imena kluba sa Sarajevom nije samo u simbolici grada u kojem je klub formiran, već i u načinu prezentovanja oznaka koje članovi kluba sa ponosom nose širom svijeta na svojim putovanjima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Tri savjeta kako se dobro pripremiti za sezonu festivala i koncerata