Ramiro Lopez u Sarajevu u sklopu Minimalism Records Label Nighta

Datum objave
14/05/2022

Sarajevska muzička scena krije veliki broj kvalitetnih izdavačkih kuća poput Oscilatora, Adriatiko Recordingsa i Podmornice. U tom krugu promotera elektronske muzike nalazi se i Minimalism Records, izdavačka kuća koja proslavlja svoj četvrti rođendan u sarajevskom Trezoru, uz gostovanje producenta i DJ-a Ramira Lopeza!

Ramiro Lopez

Minimalism Records je izdanak ekipe Facebook stranice I Love Minimal Techno koja je u dvanaest godina postojanja okupila globalnu muzičku zajednicu od skoro milion članova i članica. Producenti Rectoor, Drzneday, Armin Di High, Djapo i Samy Jarrar zaslužni su za priprepremu te lansiranje  24 izdanja raznih regionalnih i svjetskih artista koja su ukazala na brzorastuću i kvalitetnu regionalnu muzicku zajednicu.

Na osmom izdanju Minimalism Records Label Nighta koji će biti održan u sarajevskom Trezoru 20. maja, publici će se predstaviti Ramiro Lopez. Lopez stvara kao autor i producent remixa, a njegovo ime se veže za globalno prepoznatljive brandove poput Drumcodea, In-Teca, Odda i Suara Recordsa. Nastupao je u Brazilu, Kini, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Njemačkoj, a za svoj premijerni bh. nastup priprema ekskluzivni set.

Rectoor, Sanka, Drzneday i Dendon su specijalni gosti, a vrata Trezora otvaraju se u 23 sata.

Karte po cijeni od 30 KM će biti dostupne na ulazu kluba na dan dešavanja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Samsung najavio novo poglavlje LIFE UNSTOPPABLE: THE HOUSE OF SURPRISES