Razigrana balerina u devetom mjesecu trudnoće

Poznata balerina iz New Yorka Mary Helen Bowers, trenerica Viktorijinih anđelica, poznata i po tome što je pripremala Natalie Portman za Crnog labuda, čak ni u devetom mjesecu trudnoće nije odustajala od svoje velike ljubavi – baleta.

 

Mary Helen Bowers Mary Helen Bowers1

 

Trudna instruktorica baleta fotografirala se tokom treninga u 39. sedmici trudnoće. Mary kaže da je treninge čak i pojačala te da je dobila inspiraciju i osmislila baletne vježbe tokom trudnoće.

 

Osjećam se kao da sam dvostruko nagrađena. Osim što sam nastavila raditi i plesati tokom trudnoće, sve to sa mnom dijeli i moje dijete. Izbjegla sam bolove u leđima i oticanje dijelova tijela. Osjećam se sjajno i planiram trenirati do kraja trudnoće, kaže plesačica te dodaje da joj je ples ublažio neke nuspojave trudnoće, ali i da s vježbama ipak ne pretjeruje.

 

Mary Helen Bowers2 Mary Helen Bowers3

 

Doktor je potpuno podržava u treninzima, poslu, novim vježbama koje je osmislila, svemu.

 

Trudnoća može biti jako uzbudljivo i kreativno vrijeme. Slavim svoje nove obline i drago mi je kad vidim druge žene da rade isto, zaključila je Mary te svim trudnicama poručila da se ne bore s promjenama na tijelu već da ih prihvate.

 

Mary Helen Bowers4 Mary Helen Bowers5 Mary Helen Bowers6

 

huffingtonpost.com

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Lavice Anamarija Kraljević i Iva Kutle Soldo su ovogodišnje pobjednice takmičenja Young Lions BiH!