Razigrana balerina u devetom mjesecu trudnoće

Poznata balerina iz New Yorka Mary Helen Bowers, trenerica Viktorijinih anđelica, poznata i po tome što je pripremala Natalie Portman za Crnog labuda, čak ni u devetom mjesecu trudnoće nije odustajala od svoje velike ljubavi – baleta.

 

Mary Helen Bowers Mary Helen Bowers1

 

Trudna instruktorica baleta fotografirala se tokom treninga u 39. sedmici trudnoće. Mary kaže da je treninge čak i pojačala te da je dobila inspiraciju i osmislila baletne vježbe tokom trudnoće.

 

Osjećam se kao da sam dvostruko nagrađena. Osim što sam nastavila raditi i plesati tokom trudnoće, sve to sa mnom dijeli i moje dijete. Izbjegla sam bolove u leđima i oticanje dijelova tijela. Osjećam se sjajno i planiram trenirati do kraja trudnoće, kaže plesačica te dodaje da joj je ples ublažio neke nuspojave trudnoće, ali i da s vježbama ipak ne pretjeruje.

 

Mary Helen Bowers2 Mary Helen Bowers3

 

Doktor je potpuno podržava u treninzima, poslu, novim vježbama koje je osmislila, svemu.

 

Trudnoća može biti jako uzbudljivo i kreativno vrijeme. Slavim svoje nove obline i drago mi je kad vidim druge žene da rade isto, zaključila je Mary te svim trudnicama poručila da se ne bore s promjenama na tijelu već da ih prihvate.

 

Mary Helen Bowers4 Mary Helen Bowers5 Mary Helen Bowers6

 

huffingtonpost.com

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zašto je James Franco Kralj “selfieja”