Rimsko večer u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije

Valli djevojke, Valli mladići i gosti prisustvovali su u petak, 25.10, Giambattista Valli x H&M modnoj reviji: eklektična postavka imala je pozadinu na jednom od historijskih spomenika u Rimu – Palazzo Doria Pamphilj. Njegova izuzetnost, jedinstvena umjetnost i rimska nonšalantnost istakli su slobodan duh, spektakularni dizajn i sofisticiranost ove prelijepe kolekcije.

 

giambattistavalli-x-hm-event-runway-09

 

Vanvremenski i neprolazni komadi garderobe iz Giambattista Valli x H&M kolekcije oživjeli su na ružičastoj pisti kojom su prošetali brojni modeli i poznate ličnosti, uključujući i stanovnike grada Rima. Revija je imala spektakularnu završnicu u vidu parade koju je predvodila Kendall Jenner u sada poznatoj crvenoj haljini koju je nosila u kampanji za Giambattista Valli x H&M. Neki od gostiju bili su i Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, Halima Aden, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni i Chris Lee, odjeveni u stilu kolekcije.

 

giambattistavalli-x-hm-event-4

 

Nakon modne revije, gosti su se prošetali niz Via del Corso u Grand Hotel Plaza, još jednu znamenitost Rima, koja simbolizira vječno uživanje i eleganciju, na after party čiji je domaćin bio DJ kolektiv Circoloco, a nastupali su Peggy Gou i Seth Troxler, kao i Clara3000.

 

– Moja modna kuća nalazi se u Parizu, ali sam ponosan na svoje rimsko porijeklo; moje srce uvijek pripada Vječnom gradu, i zbog toga za modnu reviju biram Rim i Palazzo Doria Pamphilj. Uz svoju ekstravagantnost, Rim je imao svog udjela u oblikovanju mojih pogleda i ličnosti. Bilo je divno vidjeti kako sve oživljava u mom rodnom gradu, rekao je Giambattista Valli.

 

giambattistavalli-x-hm-event-runway-45

 

– Bilo je apsolutno predivno biti domaćin Giambattista Valli x H&M događaja, u originalnom potpisu rimske noći, pune zabave i glamura u „Dolce Vita“ maniru. Duh jedinstvene kolekcije oživio je u sobama punim istorije, dok je novi talas Valli djevojaka i Valli mladića, spremnih da osvoje noć i ulice, šetao pistom, izjavila je An Sofi Johanson.

 

Giambattista Valli x H&M kolekcija – s limitiranom ženskom kolekcijom, bit će dostupna u H&M prodavnici u Banjoj Luci od 7. novembra.

 

giambattistavalli-x-hm-event-runway-12

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
25. SFF: Najzanimljiviji momenti sa crvenog tepiha treće večeri