Rimsko večer u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije

Valli djevojke, Valli mladići i gosti prisustvovali su u petak, 25.10, Giambattista Valli x H&M modnoj reviji: eklektična postavka imala je pozadinu na jednom od historijskih spomenika u Rimu – Palazzo Doria Pamphilj. Njegova izuzetnost, jedinstvena umjetnost i rimska nonšalantnost istakli su slobodan duh, spektakularni dizajn i sofisticiranost ove prelijepe kolekcije.

 

giambattistavalli-x-hm-event-runway-09

 

Vanvremenski i neprolazni komadi garderobe iz Giambattista Valli x H&M kolekcije oživjeli su na ružičastoj pisti kojom su prošetali brojni modeli i poznate ličnosti, uključujući i stanovnike grada Rima. Revija je imala spektakularnu završnicu u vidu parade koju je predvodila Kendall Jenner u sada poznatoj crvenoj haljini koju je nosila u kampanji za Giambattista Valli x H&M. Neki od gostiju bili su i Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, Halima Aden, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni i Chris Lee, odjeveni u stilu kolekcije.

 

giambattistavalli-x-hm-event-4

 

Nakon modne revije, gosti su se prošetali niz Via del Corso u Grand Hotel Plaza, još jednu znamenitost Rima, koja simbolizira vječno uživanje i eleganciju, na after party čiji je domaćin bio DJ kolektiv Circoloco, a nastupali su Peggy Gou i Seth Troxler, kao i Clara3000.

 

– Moja modna kuća nalazi se u Parizu, ali sam ponosan na svoje rimsko porijeklo; moje srce uvijek pripada Vječnom gradu, i zbog toga za modnu reviju biram Rim i Palazzo Doria Pamphilj. Uz svoju ekstravagantnost, Rim je imao svog udjela u oblikovanju mojih pogleda i ličnosti. Bilo je divno vidjeti kako sve oživljava u mom rodnom gradu, rekao je Giambattista Valli.

 

giambattistavalli-x-hm-event-runway-45

 

– Bilo je apsolutno predivno biti domaćin Giambattista Valli x H&M događaja, u originalnom potpisu rimske noći, pune zabave i glamura u „Dolce Vita“ maniru. Duh jedinstvene kolekcije oživio je u sobama punim istorije, dok je novi talas Valli djevojaka i Valli mladića, spremnih da osvoje noć i ulice, šetao pistom, izjavila je An Sofi Johanson.

 

Giambattista Valli x H&M kolekcija – s limitiranom ženskom kolekcijom, bit će dostupna u H&M prodavnici u Banjoj Luci od 7. novembra.

 

giambattistavalli-x-hm-event-runway-12

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovaj djedica je dokaz da nikad nije kasno da postanete Instagram model