Roberto Cavalli Paradiso: Ključ za vaš mirisni raj

Roberto Cavalli predstavlja novi miris Paradiso koji će se na tržištu pojaviti u februaru 2015. Novi miris je rafiniran, senzualan i vrlo ženstven, ali također, opušten i bezbrižan parfem. Roberto Cavalli Paradiso je ključ za neki drugi svijet, raj na zemlji pun uzbudljive senzacije i užitaka. Parfem koji govori o izletu na Sredozemnom moru, o prekrasnim vilama i tajnim vrtovima. On govori o poljupcima mora i sunčevim zrakama, mirisu jasmina, očarajavućem letu papagaja i plavetnilu neba.

 

Dizajniran je da istakne prirodni šarm žena i da pomogne ženama da se osećaju atraktivno. Za ekskluzivnu prezentaciju novog mirisa modne kuće, Cavalli je izabrao pravi raj, Sorrento, u prelijepoj Vili Tritone.

 

 

rc paradiso

 

Roberto Cavalli Paradiso miris je najavljen kao bujni senzualni buket koji se otkriva citrusnim notama, miris Mediterana sadrži srce jasmina, a zatim se zatvara toplim akcentima čempresa, bora i ružičastog lovora.

 

Manekenka Edita Vilkeviciute izabrana je za lice parfema, a na reklamnoj kampanji predstavlja modernu Evu u rajskom vrtu. Fotograf kampanje je Mario Sorrenti.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S8KzdvFRhMQ[/youtube]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
EXIT slavi dvije decenije 2021.