Roberto Cavalli Paradiso: Ključ za vaš mirisni raj

Roberto Cavalli predstavlja novi miris Paradiso koji će se na tržištu pojaviti u februaru 2015. Novi miris je rafiniran, senzualan i vrlo ženstven, ali također, opušten i bezbrižan parfem. Roberto Cavalli Paradiso je ključ za neki drugi svijet, raj na zemlji pun uzbudljive senzacije i užitaka. Parfem koji govori o izletu na Sredozemnom moru, o prekrasnim vilama i tajnim vrtovima. On govori o poljupcima mora i sunčevim zrakama, mirisu jasmina, očarajavućem letu papagaja i plavetnilu neba.

 

Dizajniran je da istakne prirodni šarm žena i da pomogne ženama da se osećaju atraktivno. Za ekskluzivnu prezentaciju novog mirisa modne kuće, Cavalli je izabrao pravi raj, Sorrento, u prelijepoj Vili Tritone.

 

 

rc paradiso

 

Roberto Cavalli Paradiso miris je najavljen kao bujni senzualni buket koji se otkriva citrusnim notama, miris Mediterana sadrži srce jasmina, a zatim se zatvara toplim akcentima čempresa, bora i ružičastog lovora.

 

Manekenka Edita Vilkeviciute izabrana je za lice parfema, a na reklamnoj kampanji predstavlja modernu Evu u rajskom vrtu. Fotograf kampanje je Mario Sorrenti.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S8KzdvFRhMQ[/youtube]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Billain predstavlja prvi bh. naučnofantastični album ‘Nomad’s revenge’