Roberto Cavalli predstavio novi PARADISO ASSOLUTO miris

Roberto Cavalli je prije dvije godine lansirao novu liniju parfema koja italijansku dolce vita pretvara u pravi raj na zemlji. Predstavio je raskošan vrt sa prekrasnim pogledom na mediteransko more, egzotičnu šarenu papigu i misterioznu ženu. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto se vraća na skriveno mjesto i istražuje potpuno novi aspekt fascinantnog univerzuma. Ulazeći dublje u vrt, otkriva mirisni niz mediteranskog cvijeća čiji spoj stvara luksuznu fascinaciju i neodoljivu ovisnost čula.

 

Sanjivo leži u udobnoj ležaljki, Edita Vilkeviciute savršeno dočarava senzualnost i šarm novog parfema Paradiso Assoluto. Držeći dragocjenu bocu u ruci, ona sanjivo zuri u prazno, izgubljena u magiji rajskog vrta koji je okružuje. Njena prirodna ljepota i privlačnost, pojačani prirodnih osjećajem za glamur i sofisticiranost, čine je pravim primjerom Paradiso Assoluto žene.

 

roberto cavalli paradiso assoluto (2)

 

Poput svojih prethodnika, Paradiso Assoluto dizajnirala je master parfumer Louise Turner (Givaudan). Prilikom kreiranja parfema, postavila je sebi jedinstven cilj: uhvatiti miris vrta raja. Paradiso Assoluto predstavlja arome rajske bašte, njene raskošne prirode i intenzivnog cvijeća. Najavljen je kao senzualan i primamljiv miris koji započinje cvjetnim i začinskim akordima crvenog bibera i glicinije. Nota divljeg jasmina, koja obilježava Paradiso liniju, pomiješana je sa crvenim ljiljanom u srcu parfema. Baza je opisana kao senzualna i kremasta, sa akordima pačulija, sandalovine i vanilije.

 

roberto cavalli paradiso assoluto (3)

 

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto luksuzna boca je u obliku brušenog dijamanta. Njegova crvena boja otkriva senzualnost. Poklopac boce u obliku kristala hvata svjetlost kreirajući hipnotizirajuću refleksiju. Roberto Cavalli monogram znak je stila, profinjenosti i ekstravagancije. Prelazak iz zlatne u crvenu boju prenosi jasan osjećaj profinjenosti i lukszuza.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
STIPE FILIPOVIĆ kreirao frizure inspirisane tradicionalnim etno prostirkama