Samo do petka – jedna EXIT ulaznica za ulaz na tri festivala!

Datum objave
13/01/2022

Tradicionalna praznična akcija EXIT festivala približava se kraju. Do kraja dana u petak, 14. januara, svi kupci festivalskih ulaznica za predstojeći EXIT na poklon će dobiti ulaznice za Sea Star i Sea Dance festivale! Novo izdanje Exita stiže od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe na Petrovaradinskoj tvrđavi već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

Četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022, u prodaji su po cijeni od 118 eura, uz uštedu od 60 odsto, a kupiti se mogu putem servisa kupikartu.ba.

Sea Star festival bit će održan 27. i 28. maja u umaškoj laguni Stella Maris uz jak lineup, koji predvode Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Topic, Vojko V i Umek. Crnogorski Sea Dance na plažu Buljarica stići će krajem augusta, a tačni datumi i prvi izvođali bit će poznati uskoro.

Paralelno sa prazničnom akcijom EXIT festival je lansirao novu kampanju pod nazivom Zajedno, Zauvek!, inspirisani kako godinom iza nas, tako i svim budućim susretima. Podsjetimo, u ljeto 2021. EXIT je bio prvi veliki svetski festival koji se dogodio od početka pandemije. Kroz festivalske kapije tokom četiri dana jula prošlo je više od 180.000 posjetitelja koji su uživali u nastupima brojnih svjetskih i regionalnih muzičkih imena koje su predvodili David Guetta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Sabaton, Nina Kraviz, Solomun Robin Schulz, Amelie Lens i mnogi drugi.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
NISAM TRAŽILA: Stranica koja je pojačala utišane glasove