Samostalna izložba Vedrane Božić u mostarskom Centru za kulturu

Datum objave
18/04/2022

Samostalna izložba slika umjetnice Vedrane Božić održat će se u utorak, 26.4.2022.godine u mostarskom Centru za kulturu, s početkom u 19sati.

Vedrana Božić, slikarica i vlasnica galerije Claire Noel (Ulica Kralja Tomislava 49) u Mostaru. Galerija umjetnina Claire Noel nudi umjetničke slike i rukotvorine. Svi artikli u Galeriji su ručno izrađeni unikati, te je također moguće naručiti personalizirane rukotvorine urađene samo za vas po vašoj želji.

Vedrana Božić

Vedrana u svom radu uglavnom koristi akrilne boje. Kao motiv najčešće odabire portrete, ali i cvijeće, jedrilice, balerine, anđele, konje, motive Mostara, Hercegovine i sl. Osim slika u galeriji možete pronaći ručne radove, suvenire, nakit, ali i naručiti personalizirane poklone kao što su ilustracije.

Vedrana Božić je rođena u Mostaru 1980.g. Crtanjem, slikanjem, izradom nakita i ručnih radova se bavi od svojih ranih dvadesetih. Odabire slikarstvo kao profesiju otvaranjem umjetničke galerije Claire Noel u Čapljini, 2014. Nekoliko godina kasnije, s galerijom preseljava u Mostar, gdje danas uspješno posluje.

Izložba u Centru za kulturu će biti otvorena do 3.5.2022.godine. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
One su izabrale glumu: Nadine Mičić i Dina Mušanović