Samostalna izložba Vedrane Božić u mostarskom Centru za kulturu

Datum objave
18/04/2022

Samostalna izložba slika umjetnice Vedrane Božić održat će se u utorak, 26.4.2022.godine u mostarskom Centru za kulturu, s početkom u 19sati.

Vedrana Božić, slikarica i vlasnica galerije Claire Noel (Ulica Kralja Tomislava 49) u Mostaru. Galerija umjetnina Claire Noel nudi umjetničke slike i rukotvorine. Svi artikli u Galeriji su ručno izrađeni unikati, te je također moguće naručiti personalizirane rukotvorine urađene samo za vas po vašoj želji.

Vedrana Božić

Vedrana u svom radu uglavnom koristi akrilne boje. Kao motiv najčešće odabire portrete, ali i cvijeće, jedrilice, balerine, anđele, konje, motive Mostara, Hercegovine i sl. Osim slika u galeriji možete pronaći ručne radove, suvenire, nakit, ali i naručiti personalizirane poklone kao što su ilustracije.

Vedrana Božić je rođena u Mostaru 1980.g. Crtanjem, slikanjem, izradom nakita i ručnih radova se bavi od svojih ranih dvadesetih. Odabire slikarstvo kao profesiju otvaranjem umjetničke galerije Claire Noel u Čapljini, 2014. Nekoliko godina kasnije, s galerijom preseljava u Mostar, gdje danas uspješno posluje.

Izložba u Centru za kulturu će biti otvorena do 3.5.2022.godine. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Monografija FACESTHETICS autorice Neše Jerlagić otkriva lica skrivena na sarajevskim zgradama