SAMSUNG PAMETNA RAČUNICA – uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo mašina za pranje veša otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za novom? Samsung ima odlično rješenje za vas, a pritom ćete i uštedjeti!

 

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Kupovinom odabranih modela Samsung mašina za pranje veša, sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša te frižidera, možete smanjiti potrošnju električne energije i uštediti do 25%. Također, uz kupljeni frižider ili mašinu za pranje veša dobijate i petogodišnju garanciju.

 

Uz Samsung frižider  riješit ćete se neželjenog nakupljanja leda i odmrzavanja, a svojim će se savršenim dizajnom sigurno odlično uklopiti u vašu kuhinju. Zahvaljujući NO Frost tehnologiji možete zaboraviti na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. Ova tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom dijelu frižidera, čime se sprječava nakupljanje leda i inja.

 

Smart Saving 1

 

Svojim savremenim dostignućima, Samsung mašina za pranje veša sa  QuickDrive™ tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% , a potrošnju energije do 20%. Q-Drum™  ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću, a rezultira brzim, moćnim i nježnim pranjem.  Uz pomoć tehnologije vrata  AddWash™ omogućeno vam je dodavanje odjeće nakon pokretanja ciklusa pranja.

 

Želite li uštedjeti električnu energiju i novac, u periodu od 17. maja do 30. juna iskoristite popuste na pojedine modele.

 

Više informacija o ovoj promociji, popis modela i ovlaštenih prodajnih partnera potražite ovdje Samsung , a kako biste ostvarili pravo na ponudu morate registrovati kupljeni proizvod najkasnije 60 dana od dana kupovine. Također, uz kupljeni frižider ili veš mašinu ostvarujete pravo na 5 godina garancije, a informacije kako ih ostvariti pronađite na Samsung garancija.

Smart Saving 2

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Novi LG telefoni iz Q i K serija oduševljavaju dizajnom, kamerom i trajanjem baterije