SAMSUNG PAMETNA RAČUNICA – uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo mašina za pranje veša otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za novom? Samsung ima odlično rješenje za vas, a pritom ćete i uštedjeti!

 

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Kupovinom odabranih modela Samsung mašina za pranje veša, sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša te frižidera, možete smanjiti potrošnju električne energije i uštediti do 25%. Također, uz kupljeni frižider ili mašinu za pranje veša dobijate i petogodišnju garanciju.

 

Uz Samsung frižider  riješit ćete se neželjenog nakupljanja leda i odmrzavanja, a svojim će se savršenim dizajnom sigurno odlično uklopiti u vašu kuhinju. Zahvaljujući NO Frost tehnologiji možete zaboraviti na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. Ova tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom dijelu frižidera, čime se sprječava nakupljanje leda i inja.

 

Smart Saving 1

 

Svojim savremenim dostignućima, Samsung mašina za pranje veša sa  QuickDrive™ tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% , a potrošnju energije do 20%. Q-Drum™  ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću, a rezultira brzim, moćnim i nježnim pranjem.  Uz pomoć tehnologije vrata  AddWash™ omogućeno vam je dodavanje odjeće nakon pokretanja ciklusa pranja.

 

Želite li uštedjeti električnu energiju i novac, u periodu od 17. maja do 30. juna iskoristite popuste na pojedine modele.

 

Više informacija o ovoj promociji, popis modela i ovlaštenih prodajnih partnera potražite ovdje Samsung , a kako biste ostvarili pravo na ponudu morate registrovati kupljeni proizvod najkasnije 60 dana od dana kupovine. Također, uz kupljeni frižider ili veš mašinu ostvarujete pravo na 5 godina garancije, a informacije kako ih ostvariti pronađite na Samsung garancija.

Smart Saving 2

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Video vizualizacija evolucije radnog stola od 1980. do danas