Sanjarnica: Sanela Krsmanović – Bistrivoda vas poziva da upišete svoju djecu na radionice glume i baleta

Samostalna kreativna i umjetnička djelatnost Sanjarnica osnovana je u septembru 2019. na naselju Dobrinja u Sarajevu. Pored rada na produkciji predstava, nudi glumačke i radionice baleta. Sanjarnicu je osnovala Sanela Krsmanović – Bistrivoda koja ima bogato iskustvo u radu sa djecom i tinejdžerima. Balet je za uzrast od 3 do 10 godina, dok je gluma od 4 do 18, grupe se prave po uzrastu.

 

sanjarica 1

 

Iza Sanjarnice je uspješna i dinamična godina koja je iznjedrila predstavu Mastoplov i performans Ana a po motivima knjige Dnevnik Ane Frank. I dok glumačke grupe ubrzo počinju proces rada na novim predstavama, a balerine se spremaju za prvi nastup, pozivamo sve zainteresovane da se pridruže našoj novoj glumačkoj grupi od 8 do 14 godina ili nasem baletnom ansablu. Garantujemo da će djeca pohađati kvalitetne, a zabavne radionice, razvijajući samopouzdanje, maštu i kreativnost, poručuje Sanela.

 

Svi zainteresirani roditelji koji žele upisati svoju djecu mogu se javiti Saneli putem inboxa Sanjarnice ilu putem telefona 062/358-283 za sve dodatne informacije.

 

sanjarica

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Umjetnost i sjećanje: Serijal radionica o umjetnosti, fotografiji i savremenim oblicima memorijalizacije