Sanjarnica: Sanela Krsmanović – Bistrivoda vas poziva da upišete svoju djecu na radionice glume i baleta

Samostalna kreativna i umjetnička djelatnost Sanjarnica osnovana je u septembru 2019. na naselju Dobrinja u Sarajevu. Pored rada na produkciji predstava, nudi glumačke i radionice baleta. Sanjarnicu je osnovala Sanela Krsmanović – Bistrivoda koja ima bogato iskustvo u radu sa djecom i tinejdžerima. Balet je za uzrast od 3 do 10 godina, dok je gluma od 4 do 18, grupe se prave po uzrastu.

 

sanjarica 1

 

Iza Sanjarnice je uspješna i dinamična godina koja je iznjedrila predstavu Mastoplov i performans Ana a po motivima knjige Dnevnik Ane Frank. I dok glumačke grupe ubrzo počinju proces rada na novim predstavama, a balerine se spremaju za prvi nastup, pozivamo sve zainteresovane da se pridruže našoj novoj glumačkoj grupi od 8 do 14 godina ili nasem baletnom ansablu. Garantujemo da će djeca pohađati kvalitetne, a zabavne radionice, razvijajući samopouzdanje, maštu i kreativnost, poručuje Sanela.

 

Svi zainteresirani roditelji koji žele upisati svoju djecu mogu se javiti Saneli putem inboxa Sanjarnice ilu putem telefona 062/358-283 za sve dodatne informacije.

 

sanjarica

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovaj video će vam objasniti zašto je neko voljan platiti 1600 $ za par tenisica