Sarajevska promocija novih AVON LIFE parfema

Jučer je u Hotelu Central u Sarajevu održana promocija Avon Life EDP mirisa, koji je nastao u saradnji sa poznatim svjetskim dizajnerom Kenzom Takadom. U opuštenoj atmosferi, prisutni su mogli osjetiti note mirisa za žene i mirisa za muškarce, čiji je navažniji sastojak ljubičica.

 

Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica – donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove ličnosti. Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, a njen cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Iris je jedan od najskupljihih mirisnih sastojaka, priprema se dugih 7 godina i mirisu daje posebnu dubinu i kvalitetu. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog bibera i toplu drvenastu bazu Virginia kedrovine, rekla je predstavnica Avon kompanije Šejla Korjenić.

 

 

avon-life-1

 

Ovom svečanom događaju posebnu draž dala je modna kreatorica Emina Husedžinović-Ibrahimović koja je premijerno predstavila svoju najnoviju modnu kolekciju pod nazivom Viktorijanska šuma koja ima primarni zadatak da podigne svijest o ekološkim problemima, ali i da u novu kolekciju unese ideje iz 19. vijeka.

 

Kolekcija se sastoji iz gornjih odijevnih predmeta, ogrtača i haljina koje su unikatne dorađene ručnim radom, vezom, ukrašene metalnim dugmadima i gajtanima. Kolekcija je žanrovski pret-a-porter, a izrađena je od futurističkih, ali ekološki prihvatljivih ili recikliranih tkanina, perforiranih imitacija kože, krljušti, materijala koji imaju dva lica i predstavlja spoj tankih transparentnih materijala i debelih recikliranih ili vunenih tkanina, saopštila je o svojoj kolekciji poznata bh. kreatorica.

 

 

avon-life-5avon-life-4 avon-life-2 avon-life-6 avon-life-7

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
UNLIMITED KAMP by PEGASOS: Čist vazduh, zdrava hrana i aktivnosti koje hrane i tijelo i dušu