Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu LJUBI SEKA

Datum objave
11/05/2021

U novom singlu Ljubi seka, tuzlanska MC prvakinja iz Fm Jam-a Sassja još jednom u veselom maniru prikazuje svoje liričke i vokalne sposobnosti. Njena pozitivna poruka koja poziva na strpljenje da bi se konačno mogli grliti i ljubiti bez distance ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Sassjin autorski materijali niže uspjehe već godinama, a širom regije prepoznata je s lansiranjem albuma Taktički Praktično (2015.) i No problemo (2017.). Kroz godine, brojne saradnje dovode Sassju na sam vrh svih top listi u regiji, a nova sinergija stvorena na relaciji Tuzla-Zagreb-Ljubljana u pjesmi Ljubi seka miriše na uspjeh.

 

U nadi da ćemo sezonu zaključavanja ostaviti za sobom, iz Fm Jam-a pozivaju da poslušate Ljubi seka. Muzička podloga je veseli instrumental Lockdown Ska Riddim, kojeg su producirali slovenski RootsInSession u saradnji s Markom Gaćinom, frontmenom hrvatskog benda Brain Holidays koji je također zadužen za cjelokupni mix i mastering Lockdown Ska riddima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Simpatične Pepetuška majice koje vaši mališani mogu sami obojiti