Savršen ten uz novi MAC Studio Fix Matte primer

Datum objave
22/09/2021

Studio Fix linija ima legendaran status među MAC obožavaocima, a sada je obogaćena i novim Studio Fix primerom. Formula bez ulja puna je sastojaka koji kontroliraju sjaj te poboljšavaju izgled teksture kože, stoga će ovo će biti vaš go-to proizvod kada želite suzbiti nepoželjan sjaj.

– Riječ je o primeru nove generacije koji vizualno smanjuje pore, stvarajući idealnu baršunastu podlogu za vaš puder, kaže svjetski poznati make-up artist Terry Barber koji nosi i titulu MAC Cosmetics Director of Makeup Artistry, UK & ROI.

Međutim, novi primer neće biti must-have samo za make-up artiste koji često rade na setu, nego i za sve one koji svakodnevno nose make-up, ali i za one koji ne nose puder, nego samo žele zaglađeniji izgled kože.

Ako se pitate je li ovo skincare proizvod koji služi kao make up ili je obrnuto, odgovor je jednostavan – ovo je proizvod koji spaja najbolje od oba svijeta, hibrid koji poboljšava teksturu vaše kože.

Pametna formula s Oil-Check kompleksom, laktobionskom kiselinom (PHA), ekstraktom algi i vještičjom lijeskom pomaže u održavanju čistih pora uz pružanje baršunastog mat efekta. Primer je formuliran imajući u vidu masnu kožu, kao i otpornost na znoj i vlagu.

Pri korištenju Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control primera, ne transformira se samo vaša koža, nego i sam proizvod – lagana gel tekstura primera se prilikom nanošenja pretvara u fini lagani prah koji stvara soft- focus efekt koji pomaže smanjiti izgled veličine pora, zaglađujući teksturu kože, dok pritom nemate osjećaj težine na koži.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Imate izgovore zašto ne njegujete kožu? Kozmetika GLORIA ima kontra argumente