Savršen ten uz novi MAC Studio Fix Matte primer

Datum objave
22/09/2021

Studio Fix linija ima legendaran status među MAC obožavaocima, a sada je obogaćena i novim Studio Fix primerom. Formula bez ulja puna je sastojaka koji kontroliraju sjaj te poboljšavaju izgled teksture kože, stoga će ovo će biti vaš go-to proizvod kada želite suzbiti nepoželjan sjaj.

– Riječ je o primeru nove generacije koji vizualno smanjuje pore, stvarajući idealnu baršunastu podlogu za vaš puder, kaže svjetski poznati make-up artist Terry Barber koji nosi i titulu MAC Cosmetics Director of Makeup Artistry, UK & ROI.

Međutim, novi primer neće biti must-have samo za make-up artiste koji često rade na setu, nego i za sve one koji svakodnevno nose make-up, ali i za one koji ne nose puder, nego samo žele zaglađeniji izgled kože.

Ako se pitate je li ovo skincare proizvod koji služi kao make up ili je obrnuto, odgovor je jednostavan – ovo je proizvod koji spaja najbolje od oba svijeta, hibrid koji poboljšava teksturu vaše kože.

Pametna formula s Oil-Check kompleksom, laktobionskom kiselinom (PHA), ekstraktom algi i vještičjom lijeskom pomaže u održavanju čistih pora uz pružanje baršunastog mat efekta. Primer je formuliran imajući u vidu masnu kožu, kao i otpornost na znoj i vlagu.

Pri korištenju Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control primera, ne transformira se samo vaša koža, nego i sam proizvod – lagana gel tekstura primera se prilikom nanošenja pretvara u fini lagani prah koji stvara soft- focus efekt koji pomaže smanjiti izgled veličine pora, zaglađujući teksturu kože, dok pritom nemate osjećaj težine na koži.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Si Passione Eclat de Parfum_
Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, nova snažna i blistava interpretacija prepoznatljivoga ženskog mirisa Sì