Savršeno čista koža

Veliki broj ljudi je rođen sa zdravom kožom i njima nije potrebna posebna njega da očuvaju lijep izgled kože. Svakodnevno očistiti kožu lica kako bi je pripremili za daljnju njegu. Znanstvena istraživanja pokazala su kako dobro očišćena koža upija gotovo 10% više sastojaka proizvoda za njegu.

 

Iako prljavština nije izravni uzrok nečiste kože ili prištića, pomnim čišćenjem kože uklanja se višak sebuma, čestice prljavštine i ostatak šminke. Nakon čišćenja lica, nanesite proizvod za njegu kože. Samo kombinacija čišćenja, dnevne i noćne njege osigurava učinkovitu borbu protiv nečiste kože.

 

Nemojte istiskivati prištiće, kako ne biste oštetili svoju kožu. Ako prištić još nije zreo, prekrijte ga stikom. Ukoliko se izlažete suncu, dobro se zaštitite. UV zračenje sunca stimulirajuće djeluje na stanice i može dovesti do povećane proizvodnje sebuma. Pripazite na razinu stresa u vašem životu i prehranu.

 

Clinique  LIQUID FACIAL SOAP MILD_Nježno čisti kožu i ostavlja je mekom i ugodnom na dodir. Ne isušuje kožu / Clinique  CLARIFYING LOTION 2_ Odstranjuje odumrle ćelije s površine kože, čisti i ostavlja ju mekom i ugodnom na dodir / Clinique DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL_Bogata hidratantni gel krema za cjelodnevnu hidrataciju i jačanje kože. Nanijeti dva puta na dan na cijelo lice i vrat ili gdje je potrebno.
Clinique LIQUID FACIAL SOAP MILD_Nježno čisti kožu i ostavlja je mekom i ugodnom na dodir. Ne isušuje kožu / Clinique CLARIFYING LOTION 2_ Odstranjuje odumrle ćelije s površine kože, čisti i ostavlja ju mekom i ugodnom na dodir / Clinique DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL_Bogata hidratantni gel krema za cjelodnevnu hidrataciju i jačanje kože. Nanijeti dva puta na dan na cijelo lice i vrat ili gdje je potrebno.

 

 

Kožu bi najbolje bilo čistiti ujutro i prije spavanja

 

Zašto prije spavanja? Jer kožu lica opterećuju nečistoće koje su se taložile tokom dana, ostaci pudera, šminke te prašine i zagađenog zraka kojem smo izloženi. Zašto ujutro? Jutarnje čišćenje nije toliko bitno, ali ni potpuno zanemarivo. Cilj je ukloniti nečistoće koje su se nakupile tijekom noći, a to može podrazumijevati samo toplu vodu i čisti peškir.

 

 

 

 

Četka koja u kombinaciji s proizvodom za čišćenje lica stvara najljepšu kožu ikad

 

Upoznajte novu inovativnu Clinique Sonic System Purifying četku za čišćenje lica koja će promijeniti vašu kožu zauvijek. Ovalno oblikovana četka s nakošenim vrhom služi za dva načina čišćenja lica: mekane bijele dlačice nježno čiste veće površine, poput obraza, a čvršće, zelene dlačice pomažu učinkovito ukloniti nečistoće, višak ulja i odčepiti pore na teže dostupnim mjestima, poput T – zone i područje uzduž vlasišta. Sve dlačice zaobljene su na vrhu, kako bi bile izuzetno nježne za kožu, a lagana, zaglađena drška ugodna je za držanje.

Clinique 3 steps (5)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Avon predstavlja novi identitet brenda: WATCH ME NOW!