SELECTED WORKS: Samostalna izložba fotografija Maria Ilića u Tuzli

U subotu, 29.12 u 20h u galeriji TOLDart u Tuzli, bit će upriličena samostalna izložba fotografija Maria Ilića. Na izložbi Selected works Mario predstavlja 10 odabranih modnih fotografija nastalih u protekle 3 godine. Kao i do sada podršku će nam pružiti BURN Energy drink i forEX BH.

 

mario ilic

 

–  Mario ima nevjerovatno oko za fotografiju i kadar, te osjećaj za kameru, a svjedoci njegovog talenta su i velike svjetske kompanije i regionalni giganti ali i istaknuti bh. umjetnici i muzičari. Radio je na desetine projekata, malo je onih koje ne bi spomenuo – zapravo ni jedan, jer govorimo o vrhunskim regionalnim i svjetskim projektima a tek mu je 23, istaknuo je Kenan Musić, Omladinski Film Festival Sarajevo.

 

///

 

Mario Ilić je mladi bh. fotograf i snimatelj sa bečkom adresom. Rođen je u Tuzli 1995. godine. Osnovnu i srednju školu je završio u rodnom gradu dok studij upisuje u Austriji, u Beču na Fakultetu primjenjenih umjetnosti. O Mariju se priča već nekoliko godina, a posljednjih nekoliko mjeseci još više. Pored bogate biografije i historije kao fotografa, Mario se okušao i u mnogo video spotova, filmova i AV materijala. Prije četiri godine imao je i titulu najmlađeg regionalnog filmskog snimatelja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
#FBLstyle – For All Stylish People